Închide meniul

Ciprian Deac, „taxat” de Dumitru Dragomir: „E cel mai sfânt lucru. M-a supărat”

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 18:10

Reclamă
Ciprian Deac, „taxat de Dumitru Dragomir: „E cel mai sfânt lucru. M-a supărat

Ciprian Deac, "taxat" de Dumitru Dragomir

Ciprian Deac, în timpul unui meci / Profimedia

Ciprian Deac a fost „taxat” de Dumitru Dragomir pentru declaraţiile date de veteranul celor de la CFR Cluj. Deac nu a fost de acord cu apariţia în presă a tatălui său, care l-a criticat pe Andrea Mandorlini şi a spus despre italian că îi umileşte fiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deac s-a delimitat de declaraţiile tatălui său şi s-a declarat dezamăgit de reacţia acestuia.

Ciprian Deac, „taxat” de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir consideră că Ciprian Deac a greşit, după ce şi-a criticat tatăl pentru declaraţiile date în presă. Tatăl lui Ciprian Deac l-a acuzat pe Andrea Mandorlini că îi umileşte fiul, iar veteranul de la CFR Cluj s-a declarat dezamăgit de reacţia tatălui său.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Deac nu ar fi trebuit să îi răspundă tatălui său şi este de părere că pe fostul internaţional l-a luat valul:

„Niciodată să nu fie supărat pe tatăl lui, indiferent ce se întâmplă. Tatăl lui îi vrea doar binele. L-a luat valul, nu cred că e un tip needucat. E vorba de educație. Numai de educație, dacă n-ai educație, n-ai nici dragoste. De părinți? E cel mai sfânt lucru pe lumea asta, ce-i mai sfânt? Pentru părinți, cel mai sfânt e copilul lor.

Reclamă

E pe ultima sută, trage de el să mai câștige câțiva bani. Nu i-au zis, așa ceva nu-i zice nimeni. El crezând că asta nu-l supără pe taică-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieșit din comun”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Ciprian Deac, reacţie vehementă după atacul tatălui său la Mandorlini

Ciprian Deac a avut o reacţie vehementă după atacul tatălui său la Mandorlini. Ioan Deac a spus că fiul lui i-a transmis personal lui Andrea Mandorlini că se simte umilit. Ciprian Deac a reacţionat imediat şi spune că tatăl său nu trebuia să iasă în public cu acele declaraţii.

De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, așa că voiam să îmi spun părerea. Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniștiți și concentrați.

Reclamă 4 / 0/3

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniți, băieții sunt concentrați la meciurile care urmează. Am vorbit și cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieșit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, ca cineva să vorbească în numele meu.

Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu-mi face cinste și nu mă reprezintă. Am muncit de mic să-mi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat. Azi-noapte nu am reușit să adorm, m-a afectat foarte mult”, a spus Ciprian Deac într-un interviu acordat celor de la CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și