Închide meniul

Ciprian Marica a dat de pământ cu defensiva de la FCSB: „Au luat un sac de goluri! Apărarea este punctul slab!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 13:52

Ciprian Marica a dat de pământ cu defensiva de la FCSB: „Au luat un sac de goluri! Apărarea este punctul slab!

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB, după eliminarea din Europa

Dawa și Tamm, în meciul dintre FCSB și UTA / Hepta

Ciprian Marica a dat de pământ cu defensiva de la FCSB. Fostul mare internaţional a pus tunurile pe fundaşii lui Nicolae Dică, care au încasat două goluri în meciul cu Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campania celor de la FCSB în actualul sezon de Conference League arată în felul următor:

  • Eşec cu West Ham, scor 1-3
  • FCSB – Anderlecht, scor 0-0
  • Silkeborg – FCSB, 5-0
  • FCSB – Silkeborg, 0-5
  • Anderlecht – FCSB, scor 2-2

Ciprian Marica a dat de pământ cu defensiva de la FCSB

„Dawa face acolo o greșeală. Per total, FCSB a întâlnit o echipă din care a mai rămas doar numele. Este acolo cu un antrenor interimar, pe locul 12 în campionat, o echipă care putea fi bătută. Era o echipă pe care trebuia să o depășească FCSB.

Din păcate, suferă defensiv, primește goluri la fiecare meci. FCSB are atât de multe goluri primite în campionat, dar și un sac de goluri, chiar doi, în Conference. E clar că apărarea este punctul slab al celor de la FCSB. De apreciat publicul!”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, anunţ categoric despre lupta la titlu

Gigi Becali a făcut un anunţ categoric despre lupta la titlu. Patronul FCSB este convins că echipa sa se va lupta cu CFR Cluj pentru mult râvnitul trofeu. Latifundiarul din Pipera nu ia în calcul liderul Farul Constanţa, dar nici Rapid.

Reclamă

FCSB este pe locul 6 în Liga 1, după ce a ajuns la patru victorii consecutive.

„Acum zic, suntem pe loc de play-off, nu-mi mai e frică. Acum vreau să termin anul pe locul 2-3. Locul 1 e aproape imposibil. Dar Rapid poate fi detronată. Acum facem calcule pentru titlu. Farul e în lupta pentru titlu, dar nu cred că are… nu știu. CFR e cea mai puternică.

Nu vreau eu să vorbesc despre alţii, nici despre Farul, nici despre Rapid. Eu doar atât cred că o să ne batem cu CFR Cluj. Aşa cred eu. Farul este echipă extraordinară, Rapid este extraordinară, Universitatea Craiova este şi ea extraordinară, echipă valoroasă. Dar nu vreau eu să vorbesc despre alţii.

Reclamă 4 / 0/3

Hai să nu spun eu că aşa cred, ci că aşa îmi doresc, să ne luptăm cu CFR pe final”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

Gigi Becali e optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League. Patronul roş-albaştrilor este cu gândul doar la banii pe care i-a câştigat de-a lungul timpului din fotbal.

„Hai, la revedere! Se ştia dinainte. Am câştigat 200.000 de euro. Eu am câştigat 200 de milioane din transferuri, nu aţi văzut? Bine, cheltuielile au fost de 205-206 milioane. Am băgat în taxe, impozite. Ce vreţi de la mine? Bă, sunt bani 200 de milioane. Am mai dat şi de la mine!

Nu e vorba de echipă. Eu m-am bucurat de venirea lui Tavi Popescu. Înseamnă că îşi revine. Eu mă refer la viitor. Nu avem orizont şi nici viitor. Trebuie să pasez, nu vreau să jucăm doar din valoarea jucătorilor. Trebuie să avem o direcţie. Nimic n-am văzut la belgieni. Nu vreau să îi fac reproşuri lui Dică!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Ciprian Marica a dat de pământ cu defensiva de la FCSB
  • Anunţul făcut de fostul mare internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și