Închide meniul

Ciprian Marica a vorbit de şansele lui Dinamo în acest sezon: „Nu cred că vor reuşi”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 8:36

Reclamă
Ciprian Marica a vorbit de şansele lui Dinamo în acest sezon: „Nu cred că vor reuşi

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere

Ciprian Marica / Hepta

Ciprian Marica a vorbit de şansele lui Dinamo în acest sezon. Fostul internaţional român, care a evoluat în trecut la alb-roşii, e de părere că Dinamo nu va ajunge în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul „câinilor” l-a mulţumit însă pe Ciprian Marica. Fostul jucător al naţionalei e în prezent acţionar minoritar la Farul Constanţa.

Ciprian Marica a vorbit de şansele lui Dinamo în acest sezon: „Nu cred că vor reuşi”

Nu mi a displăcut jocul lui Dinamo. Nu au rezultate, însă jocul lor a fost unul promițător. Sigur, nu cred că au echipă de play-off. Mi-aș dori să-i văd în play-off, însă nu cred că vor reuși”, a susținut Ciprian Marica pentru iamsport.ro.

Dinamo este lanterna clasamentului în Liga 1, cu un singur punct obţinut din 4 etape.

Următorul meci al „câinilor” este cel cu FC Botoşani, de acasă, care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo l-a prezentat oficial pe Răzvan Began! Întăriri pentru Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Botoşani

Dinamo l-a prezentat oficial pe Răzvan Began. Portarul a fost adus de „câini” după ce s-a despărţit în această vară de Botoşani, viitoarea adversară din Liga 1 a trupei lui Ovidiu Burcă.

Dinamo s-a întărit pe postul de portar, în această vară. „Câinii” l-au folosit între buturi pe Golubovic, în startul acestui sezon.

Dinamo a oficializat transferul lui Răzvan Began. Portarul se afla în negocieri cu trupa din Ştefan cel Mare de mai bine de o săptămână, şi într-un final, s-a efectuat şi mutarea sa sub comanda lui Burcă.

Reclamă

„Bine ai venit, Răzvan Began”

București, 11 august 2023. Ultima oară la FC Botoșani, portarul Răzvan Began a semnat un contract cu Dinamo 1948 București și, de astăzi, face parte din lotul pregătit de Ovidiu Burcă pentru acest sezon de Superligă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

Născut la Sighetu Marmației, Răzvan Began va împlini, mâine, 27 de ani.

1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began.

Bine ai venit la Dinamo, Răzvan Began!”, se arată în comunicatul postat de Dinamo, pe conturile oficiale.

Răzvan Began a semnat cu Botoșani în această vară, după ce s-a despărțit de Sepsi. Acesta însă a luat decizia de a pleca de la trupa lui Marius Croitoru după un singur meci disputat alături de moldoveni.

Ionuț Lupescu i-a oferit un sfat lui Ovidiu Burcă

Ionuț Lupescu i-a oferit un sfat lui Ovidiu Burcă. Fostul fotbalist a vorbit despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare, care a revenit în Liga 1 după ce a petrecut un sezon în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Fostul căpitan al celor de la Dinamo a vorbit despre situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că echipa condusă de Ovidiu Burcă se poate redresa și că își poate atinge obiectivele din acest sezon. De asemenea, acesta i-a transmis și un sfat tehnicianului. Fostul fotbalist este de părere că Dinamo ar trebui să obțină puncte încă din prima parte a campionatului, deoarece , potrivit acestuia, atunci se obțin cele mai importante rezultate.

„Nu sunt surprins de promovarea lui Dinamo, am fost surprins că am reușit să nu ne desființăm. Știți bine cum am început acel sezon, nu aveam bani, nu aveam jucători. E meritul lui Ovidiu Burcă și al staff-ului său că au reușit o treabă incredibilă. Este important ca acum echipa să nu se bată la retrogradare, pentru că dacă vom retrograda, cu siguranță nu va fi bine!

Campionatul pentru noi a început de la meciul cu U Cluj (n.red scor 1-1, după trei eșecuri consecutive). Mulți își doresc un Dinamo care să joace fotbal spectaculos, eu îmi doresc un Dinamo care să facă puncte. Noi avem nevoie de puncte în momentul actual, nu de jocuri extraordinare, iar eu cred că Burcă știe acest lucru”, a spus „Kaizerul”, pentru playsport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și