Închide meniul

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu: „Este posibil să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 19:42

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu: Este posibil să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1!”

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia / Profimedia

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu! Adrian Mazilu (17 ani) este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști de la Farul Constanța, acesta reușind, în actualul sezon, să marcheze șase goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica susține că Adrian Mazilu arată anumite calități neobișnuite pentru vârsta sa.

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu

În plus, acționarul celor de la Farul Constanța este de părere că Mazilu ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

„Nu că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce? Unu pentru că are vârsta, doi pentru că arată la vârsta lui calități pe care ceilalți nu le au și trei pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România.

Reclamă

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”, a declarat Ciprian Marica, pentru digisport.ro.

Florin Gardoș a dezvăluit ce ar trebui să facă Adrian Mazilu pentru a deveni un jucător de națională

Florin Gardoș susține că Adrian Mazilu ar trebui convocat la echipa națională, dacă va reuși să se impună în primul „11” al Farului Constanța și va avea evoluții constante.

„Mazilu, 30 de milioane de euro? Depinde pe cine întrebi. Mi se pare că este matur pentru vârsta lui. El trebuie să rămână în primul «11», să aibă evoluții constante, ceea ce este destul de dificil la vârsta asta.

Reclamă 4 / 0/3

Dar dacă va reuși treaba asta, atunci îl văd la echipa națională. Pentru că eu așa văd treaba, dacă tot vrei să faci reconstrucție trebuie să-i împingi de la spate pe jucătorii ăștia tineri. Sigur, ca selecționer ai și responsabilitatea rezultatelor”, a declarat Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Gică Popescu, cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu

Recent, Gică Popescu a vorbit în termeni laudativi despre Adrian Mazilu.

„Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! N u ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”, a spus Gică Popescu, recent, pentru primasport.ro. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și