Închide meniul

Ciprian Marica anunţă că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Atunci au început problemele”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2022, 10:36 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 15:32

Ciprian Marica anunţă că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Atunci au început problemele

Ciprian Marica anunţă că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo

Ciprian Marica, în timpul unui meci demonstrativ / Hepta

Ciprian Marica susţine că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo. Campion cu „câinii roşii”, acesta a asistat neputincios la umilinţa istorică de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negoiţă a fost patron la Dinamo în perioada 2013-2020. Atunci, clubul a intrat pentru prima oară în insolvenţă, câştigând doar un trofeu, Cupa Ligii României.

Ciprian Marica: „Ionuţ Negoiţă a fost principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo”

„Sunt fără cuvinte, o seară tristă. Mă leagă amintiri frumoase de această echipă. Este o durere fantastică. Din păcate aseară a fost doar o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, a unui management defectuos. Tot o târâiam așa, salvați de acea situație de acum doi ani.

Nu știu ce va fi, oamenii care mai sunt implicați acolo nu par să aibă vreun plan. Eu am copilărit în Ștefan cel Mare, aseară am primit o grămadă de mesaje, mulți oameni care plângeau la telefon. Am un nod în gât, nu puteam să-mi imaginez că Dinamo poate să retrogradeze în Liga 2

„Pentru mine, Ionuț Negoiță a fost principalul vinovat, de atunci au început problemele. Faptul că a dat echipa fără să se intereseze cui, a ajuns echipa pe mâinile unor oameni care habar nu aveau ce înseamnă Dinamo”, a spus Marica, la Pro Arena.

Reclamă

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

„Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Recomandări
  • Dinamo a retrogradat după 74 de ani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și