Închide meniul

Ciprian Marica, critici pentru Gigi Becali: „Nu vorbim de nevoile echipei! Contează doar gusturile lui!” De ce îi plânge de milă lui Dică: „Îmi vine să spun: ‘Ce vină are el?!'”

Reclamă

Publicat: 15 septembrie 2022, 18:05 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:13

Ciprian Marica, critici pentru Gigi Becali: „Nu vorbim de nevoile echipei! Contează doar gusturile lui! De ce îi plânge de milă lui Dică: „Îmi vine să spun: Ce vină are el?!'

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Ciprian Marica, critici pentru Gigi Becali. Fostul internaţional e de părere că transferurile se fac doar cele pe care le doreşte patronul FCSB şi nu ţine cont şi de nevoile echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica s-a referit şi la situaţia lui Nicolae Dică. Fostul internaţional bănuieşte că libertatea promisă de patron s-a cam terminat.

Ciprian Marica, critici pentru Gigi Becali

Îmi vine să spun: ‘Ce vină are Dică?’. Când a venit el, s-a văzut o schimbare, acum deja a devenit rutină. La început îl lasă și patronul, îi dă încredere. Și s-a văzut la FCSB. Acum deja a intrat în rutina cu care ne-a obișnuit FCSB. Lucrurile se întâmplă în mod normal, adică nu te mai surprinde cu nimic. FCSB mai surprinde doar individual cu jucători care sunt foarte buni pentru Liga 1. La nivel de echipă, acolo unde au suferit întotdeauna, când ai zis că s-au regăsit și că fac o e chipă, s-a întâmplat ceva și n-au mai funcționat.

Din păcate, FCSB are jucători, dar suferă la nivel de echipă, de tactică de joc, de abordare a partidelor. De multe ori ți se pare că tactica aleasă nu e corectă, că jucătorii nu sunt pe posturile pe care ar trebui să fie.

Mă uit și la transferuri. Văd că transferă în continuare ofensiv. Ofensiv, ofensiv, dar atât Dică, cât și Mihai Stoica spuneau că au probleme în defensivă, unde au doi fundași centrali noi, fundaș dreapta nu se știe cine e titular. Acolo erau problemele! Transferurile se fac doar în compartimentul ofensiv, acolo unde îi plac patronului jucătorii și sunt pe gustul lui. Deci, nu vorbim de nevoile echipei, ci de gusturile patronului”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mititelu i-a pus lui Juan Bauza o clauză de 8 milioane de euro

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Juan Bauza şi i-a fixat o clauză de 8 milioane de euro. Patronul lui FCSB şi-a luat deja gândul de la mijlocaşul argentinian.

Becali l-a felicitat pe finanţatorul lui FC U Craiova 1948 şi anunţă că îi e frică să se mai aşeze cu el la masa negocierilor. Se teme că Mititelu îi va cere cel puţin plata a jumătate din clauza de reziliere pentru a-l lăsa pe Bauza la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a ratat şansa de a-l transfera pe mijlocaşul ofensiv al oltenilor în schimbul a 1.25 de milioane de euro, cât era vechea clauză. Becali a achitat 1.5 milioane de euro pentru golgheterul lui Mititelu, Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt miliaone pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1″, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Ciprian Marica, critici pentru Gigi Becali
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și