Închide meniul

Ciprian Marica l-a criticat pe Gigi Becali: ”Băi, mi se pare incredibil. De ce a făcut atâtea transferuri haotice?”

Dan Roșu Publicat: 10 noiembrie 2022, 8:43

Reclamă
Ciprian Marica l-a criticat pe Gigi Becali: ”Băi, mi se pare incredibil. De ce a făcut atâtea transferuri haotice?”

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ciprian Marica l-a criticat pe Gigi Becali după ce patronul de la FCSB nu i-a oferit mai multe minute lui Eduard Radaslavescu. Jucătorul venit de la Farul Constanța pe 850.000 de euro nu a prins cinci meciuri pentru roș-albaștri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radaslavescu e cotat la 500.000 de euro și a marcat deja un gol în Cupa României, în meciul cu UTA (2-2). Marica e convins că fostul său jucător ar putea ajuta mai mult echipa condusă momentan de Mihai Pintilii.

Ciprian Marica l-a criticat pe Gigi Becali

”Eu, sincer, mă așteptam să joace și până acum. În afara ultimului rezultat, FCSB nu mai avea nimic de pierdut, trebuia să joace cu acești puști, cum e și cazul lui Octavian Popescu. Iartă-mă, dar teama asta la noi, că n-are vârstă, că n-are experiență. Băi, mi se pare incredibil!

Bayern Munchen joacă cu Musiala titular în Bundesliga, la 19 ani, marchează meci de meci aproape. Nu mai spune, mă, nimeni, că e tânăr, că stai să crească… Eu, sincer să-ți spun, nu-l înțeleg pe domnul Becali din punctul ăsta de vedere. Nu înțeleg de ce a făcut atâtea transferuri haotice. N-au unde să joace, pur și simplu”, a spus Marica, la Pro Arena.

Eduard Radaslavescu a refuzat-o pe Fiorentina

Eduard Radaslavescu a refuzat o ofertă de la Fiorentina înainte să ajungă la Academia lui Gheorghe Hagi. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tatăl noului fotbalist al FCSB-ului, în luna august.

Reclamă
Reclamă 4

”Ne propuseseră să mergem acolo timp de șase luni, îmi oferiseră și mie un post de kineto la un club, dar am refuzat, fiindcă ni s-a părut o chestie neserioasă. Dar pe Edi l-au remarcat cam peste tot pe afară, prin Grecia, prin Germania, fiindcă ieșea aproape de fiecare dată jucătorul turneului”, a spus Dan Radaslavescu, conform playsport.ro.

”Noi suntem o familie de mari steliști, așa că vă dați seama că Edi a visat dintotdeauna să ajungă unde e acum. Chiar suntem steliști, nu e o declarație de conjunctură. Sunt convins că va crește și-și va arăta potențialul. Nu vreau să-l compar cu nimeni. El e Radaslavescu și punct!

Are personalitate, știe ce are de făcut și de acum înainte. I-am spus mereu să asculte de antrenori, de staff, de președinte, că doar sfaturi bune poate primi. A fost dintotdeauna un copil serios, care a mâncat fotbal pe pâine. Și în timpul liber tot cu asta se ocupa: vede o grămadă de partide, se joacă PlayStation, discută despre fotbal”, a mai spus tatăl lui Eduard Radaslavescu.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și