Închide meniul

Ciprian Marica mizează pe Eduard Radaslavescu: „Are toate atuurile să devină un fotbalist mare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 23:44

Ciprian Marica mizează pe Eduard Radaslavescu: „Are toate atuurile să devină un fotbalist mare!

Eduard Radaslavescu

Eduard Radaslavescu, în timpul unui meci pentru Farul Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ciprian Marica mizează pe Eduard Radaslavescu, noul transfer al FCSB-ului. Gigi Becali l-a adus pe mijlocaş „la pachet” cu Radu Boboc, iar fostul mare internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa noii „perle” a roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu l-a cucerit pe Gigi Becali cu prestaţiile pe care le-a avut la Farul Constanţa. Astfel, patronul FCSB a început negocierile cu Gică Hagi, iar azi a anunţat transferul său oficial.

Ciprian Marica mizează pe Eduard Radaslavescu

„Îmi place mult Radaslavescu. La 18 ani are toate atuurile să devină un fotbalist mare! Baftă multă, puștiule, mingea e la ține!”, a transmis Ciprian Marica.

Cotat la 500.000 de euro, Eduard Radaslavescu, în vârstă de 18 ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a bifat 25 de meciuri în Liga 1 pentru Farul.

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură cu Eduard Radaslavescu

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură cu Eduard Radaslavescu. Mihai Stoica a dezvăluit că patronul FCSB are mare încredere în „perla” transferată din curtea „Regelui” Gică Hagi.

Reclamă

Cotat la 500.000 de euro, Eduard Radaslavescu, în vârstă de 18 ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a bifat 25 de meciuri în Liga 1 pentru Farul.

”De regulă Gigi spune (n.r. – despre transferuri). De data asta n-a spus. Au ştiut doar Gigi, Dică, Argăseală şi cu mine. Cam de acum două zile eram în discuţii. Culmea e că avem poziţii super acoperite şi mai luăm acolo.

Când lui Gigi i se pune pata. Boboc ne acoperă una dintre poziţii, pentru că poate juca… Bine, pe dreapta nu eram descoperiţi, că avem patru fundaşi dreapta. Aveam doar un singur fundaş stânga şi Şerban.

Reclamă 4 / 0/3

Radaslavescu e un copil în care Gigi are mare încredere, copilul are perspectivă, va creşte şi va obţine o sumă. E bine să ai tineri, pe care-i creşti pe lângă jucători cu experienţă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Şi Marco Dulca semnează cu FCSB

Marco Dulca semnează cu FCSB. Gigi Becali a anunţat transferul în direct. Mutarea vine la scurt timp după ce Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au fost aduşi de la Farul Constanţa.

Marco Dulca a fost om de bază pentru Chindia Târgovişte în sezonul trecut, pentru care evoluează din 2020. Acesta a ajuns la formaţia dâmboviţeană, după ce s-a transferat de la Farul.

În schimbul său, Gigi Becali va plăti clauza în valoare de 250.000 de euro. „Unul dintre ei îl vedeţi mâine la antrenament. Uite, de exemplu, am luat aceptul de la club şi semnează într-o oră jumătate sau două. În noaptea asta ei dorm la noi, în cantonament. E mijlocaş.

S-ar putea să fie şesar, nu optar. E Marco Dulca! Ne-am înţeles şi va semna într-o oră. Băiatul l-am văzut eu de 2-3 ori, după care l-am văzut la interviu. L-am sunat pe tatăl lui, mi-a spus că pleacă în Germania şi pleacă apoi în Portugalia. Am zis că dacă nu semnează spune-i băiatului să fie tare la negocieri, oricând poate să vină la FCSB şi îi plătesc clauza de 250.000. Îl lua Hoffenheim şi îl trimitea în Portugalia.

M-a sunat impresarul din Germania, că nu le convine cu ăia. A zis că vine la FCSB. Am luat legătura cu clubul, că îi plătim clauza. Băiatul e la noi la club.

Eu cu Dulca l-am sunat şi pe Mirel… şi pe antrenorul de la Chindia, pe Săndoi. L-am sunat pe Săndoi noaptea. Mi-a spus că e mare jucător. L-am sunat şi pe Rădoi, sunt naşul tău şi te sun pe tine. Mi-a spus că l-a lăsat pe listă, când a plecat, la echipa naţională”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ciprian Marica mizează pe Eduard Radaslavescu
  • Mesajul transmis după transferul mijlocaşului la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și