Închide meniul

Ciprian Marica, replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă: „Diferenţa dintre mine şi el este că eu mai şi ‘puncte, puncte’!”

Publicat: 3 iunie 2022, 12:48 / Actualizat: 3 iunie 2022, 13:59

Reclamă
Ciprian Marica, replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă: „Diferenţa dintre mine şi el este că eu mai şi puncte, puncte!

Ciprian Marica a avut o replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă

Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica, replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă. Scandalul dintre cei doi ia proporţii incredibile, iar replicile au atins un nivel scăzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După atacul incredibil al lui Ionuţ Negoiţă, a venit un răspuns şi mai dur al lui Ciprian Marica, care a făcut insinuări incredibile la adresa fostului acţionar al celor de la Dinamo.

Ciprian Marica, replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă

N-am văzut, sincer, mi-a spus producătorul emisiunii. Diferența dintre mine și domnul Negoiță este că eu mai și ‘f puncte, puncte’, față de dânsul. Mai departe, eu n-am încercat să am un dialog, mi-am spus punctul de vedere. N-am cerut să aud opinia dânsului, este opinia mea. 

Așa cred eu, că este principalul vinovat pentru situația lui Dinamo. Dacă dânsul are argumente, vreau să aud ce argumente are. Cum poate să dea echipa fără să se asigure cui i-o dă. Asta nu e bătaie de joc? Care e opinia dânsului? Așa, să jignești, e simplu! Cu argumente, mai greu”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Ionuţ Negoiţă, atac suburban la Ciprian Marica

Ionuţ Negoiţă, atac suburban la Ciprian Marica. Fostul acţionar de la Dinamo a avut o replică dură pentru Ciprian Marica, cel care l-a acuzat pentru dezastrul de la echipă. Ionuţ Negoiţă nu s-a ferit să facă referire la „scandalul amoros” în care a fost implicat fostul internaţional român. Negoiţă a folosit şi alte cuvinte jignitoarea la adresa celor care îl acuză pentru dezastrul de la echipă.

Reclamă

Contestatari și «loseri» gen «Prosopel» și alții, am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu sunt compatibil.

Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.  Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a spus Negoiță pentru sport.ro.

Ce a spus Ciprian Marica despre Ionuţ Negoiţă

Ciprian Marica susţine că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo. Negoiţă a fost patron la Dinamo în perioada 2013-2020. Atunci, clubul a intrat pentru prima oară în insolvenţă, câştigând doar un trofeu, Cupa Ligii României.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt fără cuvinte, o seară tristă. Mă leagă amintiri frumoase de această echipă. Este o durere fantastică. Din păcate aseară a fost doar o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, a unui management defectuos. Tot o târâiam așa, salvați de acea situație de acum doi ani.

Nu știu ce va fi, oamenii care mai sunt implicați acolo nu par să aibă vreun plan. Eu am copilărit în Ștefan cel Mare, aseară am primit o grămadă de mesaje, mulți oameni care plângeau la telefon. Am un nod în gât, nu puteam să-mi imaginez că Dinamo poate să retrogradeze în Liga 2.

Pentru mine, Ionuț Negoiță a fost principalul vinovat, de atunci au început problemele. Faptul că a dat echipa fără să se intereseze cui, a ajuns echipa pe mâinile unor oameni care habar nu aveau ce înseamnă Dinamo”, a spus Marica, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și