Închide meniul

Claudiu Keșeru, „dedicație” pentru Gigi Becali înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. „Karma spune asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 19:43

Claudiu Keșeru, „dedicație pentru Gigi Becali înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. „Karma spune asta!

Claudiu Keșeru nu mai e în planurile lui Gigi Becali

Claudiu Keșeru a postat un mesaj controversat chiar înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Atacantul a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăsat în afara lotului la ultimul meci, 4-0 cu FC Voluntari, Claudiu Keșeru are șanse minime să rămână la FCSB și în sezonul viitor. Atacantul s-a resemnat cu criticile lui Gigi Becali și „își duce crucea” cu citate motivaționale.

Claudiu Keșeru, „dedicație” pentru Gigi Becali înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

„Karma spune că uneori trebuie să suferi în viață nu pentru că ai fost rău, ci pentru că nu ai realizat unde și când să te oprești din a fi bun”, a scris Keșeru, pe Instagram.

Sursa: Instagram Claudiu Keșeru

Doar 19 meciuri a bifat Claudiu Keșeru în acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB. Atacantul de 35 de ani are în cont opt goluri și șase assist-uri.

Ultimul meci ca titular pentru Claudiu Keșeru a fost pe 23 ianuarie, chiar în ultimul derby disputat între FCSB și CFR Cluj, scor 3-3. Atacantul a fost înlocuit atunci la pauză, cu Andrei Dumiter.

Reclamă

Gigi Becali i-a decis soarta lui Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru nu mai are viitor la echipa lui Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat la AntenaSport că atacantul nu va mai evolua pentru formația sa.

Nu am fost supărat pe Keșeru. Am zis că nu o să mai joace, l-am încercat, dar nu am fost niciodată supărat pe el. Eu l-am luat în brațe când m-am întâlnit cu el. I-am zis că asta este situația. Supărat ești pe un om când face ceva voit. El respectă programul. El, atâta poate”, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

1,2 milioane de euro e cota lui Claudiu Keșeru, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei în Liga 1

Mihai Stoica a vorbit în termeni laudativi de CFR Cluj, chiar înaintea derby-ului de duminică. Managerul general al FCSB a spus că echipa antrenată de Dan Petrescu este cea mai puternică din România.

Mihai Stoica spune că CFR Cluj are o forţă financiară puternică, chiar dacă a raportat datorii de peste 26 de milioane de euro.

„A apărut o forţă. Un club care îşi permite, indiferent de datoriile pe care CFR le are la terţe persoane, îşi permite să aibă un buget dublu faţă de bugetul nostru.

Îşi permite să plătească jucători care nu prind minute cu peste 500.000 brut (n.r. euro/pe an). Şi atunci e normal.  Este indubitabil că CFR Cluj e cea mai puternică grupare din ţară la ora actuală, pentru că este singura care îşi poate permite să plătească cu sume foarte, foarte mari, exagerate pentru fotbalul nostru.

Cred că şi eu că în momentul în care tu poţi să aduci un jucător care… nu neapărat un jucător constant, dar un jucător internaţional islandez – vorbim despre Islanda nu despre San Marino – şi să nu joace”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei în Liga 1
  • Claudiu Keșeru, „dedicație” pentru Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și