Închide meniul

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB! „Este o senzație pe care o iubesc”

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 12:47

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB! „Este o senzație pe care o iubesc

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze

Claudiu Keşeru a plecat de la FCSB / Hepta

  • Claudiu Keşeru a semnat cu UTA
  • Keşeru avea un salariu de 25.000 de euro pe lună la FCSB

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB, printr-un mesaj emoţionant postat pe Facebook. Gigi Becali a fost cel care l-a îndepărtat de la echipă, din cauza salariului considerat foarte mare, 25.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, atacantul de 35 de ani cotat la 900.000 de euro a fost deja prezentat oficial de UTA Arad, după un sezon în care a marcat pentru FCSB 5 goluri în 19 meciuri.

Claudiu Keşeru şi-a luat adio de la fanii FCSB

„A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.
Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

Reclamă

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență. Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului”, a scris Keşeru, pe Facebook.

Claudiu Keşeru a semnat cu UTA

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB. Atacantul de 35 de ani va semna un contract valabil pe 3 ani, urmând să primească un salariu de 180.000 de euro/sezon.

Reclamă

Keșeru a avut de ales între oferta arădenilor și un transfer în Qatar. Chiar dacă în zona Golfului ar fi câștigat mult mai bine – în jur de jumătate de milion de euro – fostul atacant de la Ludogorets a decis să meargă la formația preluată recent de Ilie Poenaru.

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la FCSB, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat