Închide meniul

Claudiu Micovschi, declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani: „FCSB este echipa mea de suflet”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 17:44

Reclamă
Claudiu Micovschi, declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani: „FCSB este echipa mea de suflet

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid

Captură Youtube

Claudiu Micovschi a făcut o declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani. Jucătorul care tocmai a semnat cu Rapid a spus, într-un interviu, în 2121, că era fanul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 24 de ani, cotat la 150.000 de euro, s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Deşi a folosit cuvinte mari la adresa Rapidului, Micovschi a dat o declaraţie care îi poate crea probleme în Giuleşti.

Claudiu Micovschi, declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani

FCSB este echipa mea de suflet. Sunt fan de când eram mic. Le urmăream meciurile. Prima dată m-am îndrăgostit de culorile acestui club, roşu şi albastru.

După aceea, destinul a făcut să semnez fix cu Genoa, care are aceleaşi culori„, a declarat Micovschi, în 2021, într-un interviu pentru Prima Tivvu.

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid

Jucătorul vine de la Avellino şi era considerat, în vremea junioratului, una dintre marile speranţe ale fotbalului nostru, evoluând pentru naţionala României, la toate categoriile de vârstă.

Reclamă
Reclamă 4

„Născut la Oradea, Claudiu și-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziționat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar și golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino și Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la primii. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino și, împrumutat, la Fidelis Andria”, se arată pe site-ul oficial al giuleştenilor.

În stagiunea precedentă, Micovschi a jucat 21 de meciuri pentru Avellino. El a marcat un gol şi a oferit şi două pase decisive, în Serie C.

Reclamă

“Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului.

Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor. Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul.

S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”, a declarat noul jucător al Rapidului, pentru fcrapid.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și