Închide meniul

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat: „Sunt foarte trist, am pierdut două puncte”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 23:22

Reclamă
Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat: „Sunt foarte trist, am pierdut două puncte

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat

Claudiu Petrila în Rapid - CFR Cluj / Hepta

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat. Giuleştenii au condus-o în două rânduri pe UTA, dar au fost egalaţi de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost autorul assist-urilor la ambele goluri marcate de Funsho.

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat

Am condus de două ori, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat.

Am pierdut astăzi două puncte foarte importante, dar asta e.

Nu ştiu dacă adversarul a făcut un meci foarte bun. Trebuie să ne apărăm mult mai bine dacă vrem să fim acolo sus.

Reclamă

Eu, personal, sunt foarte trist.

Nu ştiu dacă a fost puţin din punct de vedere ofensiv, fiindcă am marcat două goluri, am avut ocazii, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat”, a declarat Claudiu Petrila pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Funsho: „Suntem dezamăgiţi, nu e îndeajuns pentru Rapid”

Autorul celor două goluri ale Rapidului, Funsho, s-a declarat şi el dezamăgit că giuleştenii nu au reuşit să obţină cele 3 puncte cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Funsho a marcat în minutele 12 şi 45, ambele goluri fiind marcate după ce Petrila i-a pasat decisiv.

Nu a fost îndeajuns. Am controlat meciul în multe momente. Suntem destul de dezamăgiţi cu rezultatul.

În fotbal nimeni nu vrea să piardă. Ne-am aşteptat la aşa ceva. Este dezamăgire, nu e îndeajuns pentru Rapid, trebuia să luăm toate cele 3 puncte”, a declarat Funsho pentru sursa citată după meci.

UTA Arad – Rapid 2-2. Arădenii au revenit de două ori după ce au fost conduşi! Funsho a reuşit o „dublă”

UTA Arad – Rapid s-a încheiat 2-2. Partida a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1. Gazdele au fost conduse în două rânduri, dar au reuşit să revină de fiecare dată.

Înainte de această partidă, gazdele de la UTA se aflau pe poziția a 14-a în Liga 1, cu 10 puncte obținute. De cealaltă parte, formația din Giulești era pe poziția a 3-a în clasament, cu 22 de puncte, la 7 lungimi de liderul FCSB. Ambele echipe rămân, momentan, pe locul pe care se aflau înainte de acest meci.

Cei de la UTA au primit vizita rapidiștilor după „remiza albă” cu cei de la Petrolul Ploiești, din deplasare. De cealaltă parte, elevii lui Cristiano Bergodi veneau după victoria cu Poli Iași, scor 3-2, din cadrul ultimei etape jucate înainte de pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.

Ultimul meci dintre cele două formații s-a jucat în luna decembrie a anului trecut. Partida respectivă s-a jucat la Arad și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă

Rapid a ratat şansa să se apropie, cel puțin pe moment, de locul al 2-lea, ocupat de CFR Cluj, echipă care are 26 de puncte. De cealaltă parte, UTA a pierdut şi ea şansa de a ieși din „zona roșie”, având în vedere faptul că formația pregătită de Mircea Rednic se află acum pe loc de baraj.

Cele două echipe îşi păstrează, momentan, poziţia din clasament pe care o ocupau şi înaintea acestui meci. În urma acestei partide, rapidiştii au ajuns la cel de al optulea meci consecutiv fără înfrângere în campionat. De partea cealaltă, arădenii au obţinut a treia remiză consecutivă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și