Închide meniul
Video

Claudiu Petrila, discurs războinic înainte de FCSB – Rapid: „Nu ne e frică de nimeni!” Cele 3 mari dorinţe

Publicat: 24 octombrie 2024, 20:28

Reclamă

Claudiu Petrila, discurs războinic înainte de FCSB - Rapid

Captură AntenaSport

Claudiu Petrila a avut un discurs războinic înainte de FCSB – Rapid. Petrila a spus că Rapid merge să câştige derby-ul de pe Arena Naţională. Petrila visează să ajungă să joace în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Barcelona îl are pe Pedri, Rapidul se mândreşte cu „Petri”. Aşa îl strigă colegii pe Claudiu Petrila. Pasionat de pescuit, rapidistul vrea să prindă peştişorul de aur şi să-şi pună trei dorinţe.

Chiar dacă are doar 23 de ani, Petrila a câştigat 4 titluri cu CFR şi vrea neapărat să se bucure de campionat şi în Giuleşti.

Claudiu Petrila, discurs războinic înainte de FCSB – Rapid

„Să câştig încă patru, simt că sunt iubit la acest club„, a spus Claudiu Petrila în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rapidul vrea să facă primul pas spre play-off, la derby-ul cu FCSB.  „Va fi un meci mare pentru noi. Nu avem niciun motiv să ne fie frică. E fotbal, orice se poate. Vom merge acolo să luăm cele 3 puncte„, a spus Petrila.

Reclamă
Reclamă

În vacanţe, Petrila merge cu tătal lui la pescuit. Speră să prindă si peştisorul de aur, ca sa-i îndeplinească 3 dorinte. „Titlul cu Rapid, sută la sută. După aceea, un transfer bun afară şi meciuri în Champions League„, sunt marile dorinţe ale lui Petrila.

Claudiu Petrila vrea şi cu naţionala la Mondial, dar Lucescu n-a avut până acum ochi pentru el. „Ar fi un vis împlinit! Nu e foarte uşor să intri în lor pentru că s-a format, în mare parte, un grup. Cu siguranţă că voi munci pentru asta şi nu mă voi da bătut„, a spus Petrila.

Strigat de colegi „Petri”, Petrila ar vrea să joace lângă Pedri. „Mi-aş dori să ajung în La Liga, în Spania„, a mai spus Petrila.

Reclamă

Probleme mari pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Probleme mari pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Antrenorul Marius Şumudică plănuia să îl trimită în teren pe Mattias Kait în locul lui Jakub Hromada, dar estonianul s-a accidentat. Gigi Becali spunea că Jakub Hromada este cel mai bun jucător al Rapidului şi s-a arătat bucuros că acesta nu va evolua în derby-ul de duminică. FCSB – Rapid se dispută duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Kait a devenit incert pentru derby-ul cu FCSB, fiind accidentat. Kait ar acuza dureri la tendon.

O altă soluţie pentru înlocuirea lui Hromada ar fi Diogo Mendes, dar internaţionalul din Insulele Capului Verde a fost şi el accidentat în ultima perioadă. Mendes nu a făcut niciun antrenament cu echipa de la venirea lui Şumudică. El a evoluat doar două meciuri pentru Rapid, ambele în perioada în care echipa era antrenată de Neil Lennon.

Jakub Hromada a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 3.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină, după ce a fost eliminat în prelungirile meciului Rapid – Farul 5-0. Un fault dur l-a costat pe Hromada absenţa de la meciurile cu FCSB şi FC Botoşani.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:16 27 oct.

Cursa din Marele Premiu al Mexicului, în direct pe Antena Stars şi live în AntenaPLAY (21:45)! Sainz va pleca din pole-position

1:11 27 oct.

LIVE VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets, ACUM, în AntenaPLAY! Duel de foc între James Harden şi Nikola Jokic

1:07 27 oct.

VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări

0:48 27 oct.

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu

0:33 27 oct.

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4

23:53

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei, după eşecul umilitor din El Clasico

1 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 2 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 3 VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY 4 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 5 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 6 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha
Citește și