Închide meniul

Comitetul Executiv al FRF a ales înlocuitorul lui Daniel Niculae: „I se alătură lui Valeriu Argăseală”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2024, 21:31

Reclamă
Comitetul Executiv al FRF a ales înlocuitorul lui Daniel Niculae: „I se alătură lui Valeriu Argăseală

Comitetul Executiv al FRF a ales înlocuitorul lui Daniel Niculae

Daniel Niculae, în timpul unui meci / Hepta

Comitetul Executiv al FRF a ales înlocuitorul lui Daniel Niculae. Alexandru Meszar, conducătorul formaţiei UTA Arad, va reprezenta cluburile din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, după votul de marţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meszar şi Valeriu Argăseală sunt, din acest moment, reprezentanţii cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF. Daniel Niculae a părăsit funcţia în urma plecării de la Rapid.

Comitetul Executiv al FRF a ales înlocuitorul lui Daniel Niculae: „I se alătură lui Valeriu Argăseală”

Marți, 8 octombrie 2024, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor participante în Liga 1. 

Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat și alegerea unui reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv FRF.

Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, îl va înlocui pe Daniel Niculae în Comitetul Executiv.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Meszar i se alătură lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal”, a transmis FRF, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Funcţia era vacantă după plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid

Funcţia de membru al Comitetului Executiv era vacantă după ce Daniel Niculae a părăsit funcţia de preşedinte al Rapidului. În locul lui Daniel Niculae, în funcţia de preşedinte al giuleştenilor, a fost numit Viorel Moldovan.

Daniel Niculae a fost implicat, înainte de plecarea de la Rapid, într-un scandal uriaş legat de folosirea materialelor pirotehnice la meciurile giuleştenilor. Niculae a fost săltat de mascaţi şi dus la audieri în dosarul legat de materialele pirotehnice. În acelaşi dosar, fostul lider al galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost arestat preventiv.

Reclamă

Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, declara Dan Șucu despre Daniel Niculae.

Declaraţia lui Dan Şucu despre Niculae a fost făcută de acţionarul majoritar al Rapidului chiar în conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Viorel Moldovan. Moldovan, care a jucat în trecut la Rapid, l-a înlocuit pe Niculae.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și