Închide meniul

Constantin Budescu a încasat o sumă colosală, din procesul cu fosta echipă! Lovitură dată de „magician”

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 22:10

Reclamă
Constantin Budescu a încasat o sumă colosală, din procesul cu fosta echipă! Lovitură dată de „magician

Constantin Budescu a încasat o sumă colosală din procesul cu fosta echipă

Constantin Budescu/ Instagram Constantin Budescu

Constantin Budescu a încasat o sumă colosală din procesul cu fosta echipă, Al-Shabab. În ziua în care şi-a anunţat plecarea de la Petrolul, în conturile „magicianului” au intrat nu mai puţin de 1,7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu se afla în proces cu oficialii de la Al-Shabab, echipă la care a evoluat timp de un an sezon, mai exact în perioada 2018 – 2019.

Constantin Budescu a încasat o sumă colosală din procesul cu fosta echipă

Conform digisport.ro, Constantin Budescu a câştigat procesul la TAS cu cei de la Al-Shabab, iar ca urmare a câştigat şi suma de 1,7 milioane de euro.

„Budi” i-a acuzat pe şeici de faptul că a fost scos din lot fără vreun motiv concret, pe vremea când evolua în Arabia Saudită. Iniţial, Budescu pierduse procesul, însă a făcut apel la TAS, şi a avut în cele din urmă câştig de cauză.

Sursa citată mai sus anunţă că suma de 1,7 milioane de euro, care i-a intrat în conturi lui Constantin Budescu, ar fi unul dintre motivele pentru care acesta a decis să se despartă de Petrolul. Mijlocaşul de 34 de ani ar avea linişte, din punct de vedere financiar, ca urmare a procesului câştigat cu oficialii saudiţi, iar plecarea de la Petrolul nu i-ar afecta conturile.

Reclamă

Constantin Budescu a ales să plece de la Petrolul, după ce în ultima etapă, în duelul cu Voluntari, a fost schimbat în minutul 63 de către Florin Pîrvu, antrenorul „lupilor”. „Budi” a fost extrem de deranjat de această decizie a tehnicianului, şi ca urmare, va semna în următoarea perioadă rezilierea contractului cu ploieştenii.

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul: „Nu a fost cum am dorit!”

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul. Mijlocaşul a fost cel care a anunţat, în mod oficial, rezilierea contractului cu ploieştenii.

„Pentru asta am venit, le-am promis fanilor că voi veni. Nu a fost cum am dorit, am vrut, îmi pare rău că plec. Nu am venit să joc 3-4 meciuri şi să mă retrag. M-am apucat de 2-3 ani de fotbal, mai vreau să mai joc. Le urez succes şi voi merge şi mâine să vorbesc cu băieţii, să-mi iau la revedere.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un an bun, cu bune şi cu rele. Urmează o vacanţă. Nu am prins niciodată perioada asta în vacanţă, e bine venită vacanţa pentru săptămâna asta. Nu am discutat nimic cu nimeni şi nu voi discuta săptămâna asta. Voi vedea de luni.

A fost greu cu accidentarea, dar am revenit. Pot spune că sunt bine acum. Nu am avut nicio chestie cu antrenorul, i-am spus azi dimineaţă, am fost şi colegi la Petrolul şi suntem şi prieteni. Nu vreau să ne certăm. Nu-mi place să mă cert şi nu cred că am duşmani, ca să zic aşa. Au spus oamenii prin emisiuni despre mine, ca să nu piardă contractul acela de 200 de euro. Am kilograme în plus de mulţi ani. Oricâte kilograme aş avea, tot gras voi fi„, a spus Budescu, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și