Închide meniul

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş, în ciuda reputaţiei fundaşului: „Tinerii ar avea de învăţat de la el”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 11:11

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş, în ciuda reputaţiei fundaşului: „Tinerii ar avea de învăţat de la el

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş, în ciuda reputaţiei fundaşului de „Bad Boy”. Mijlocaşul de la Petrolul este convins că stopper-ul poate fi un model pentru tinerii jucători, având în vedere performanţele sale de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş s-a despărţit de Petrolul în urmă cu câteva luni, după un scandal cu antrenorul Nae Constantin. De atunci, fundaşul este fără angajament, însă să antrenează alături de Braşov, formaţie din liga secundă.

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş

Constantin Budescu susţine că Gabi Tamaş este un jucător extrem de profesionist, cariera sa fiind una de invidiat. „Magicianul” a declarat că fostul fundaş de la echipa naţională are o formă de invidiat, chiar şi la aproape 40 de ani.

„Un jucător foarte bun, vedeţi la câte echipe a jucat şi pe unde a jucat, este în top trei ca jucători în perioada asta, pentru că ne-am uitat pe unde a jucat, cu cine a jucat, ce antrenori a avut.

Plus că nu se compară ceea ce vedeţi în afara terenului cu ceea ce e la antrenamente sau la jocuri. La antrenament, la 40 de ani, chiar dacă are 39, la 40 ani este primul şi alunecari, şi materiale, de nu vezi la cei tineri.

Reclamă

(n.r. deci ar avea ce învăţa tinerii de la el) Da, cu siguranţă ar avea de învăţat”, a declarat Constantin Budescu, pentru orangesport.ro.

Constantin Budescu a fost pe „radarul” lui Gică Hagi!

Constantin Budescu a fost pe „radarul” lui Gică Hagi! Mijlocaşul de la Petrolul a dezvăluit că a purtat negocieri cu „Regele” pentru un transfer la echipa constănţeană, managerul de la Farul insistând pentru mutarea sa.

Constantin Budescu a dezvăluit că a preferat să semneze cu Petrolul, pentru a fi mai aproape de casă, în ciuda dorinţei lui Gică Hagi de a-l transfera la Farul. „Regele” l-a mai avut pe listă pe mijlocaşul ajuns la 33 de ani şi pe vremea când evolua la Astra, însă clubul giurgiuvean a cerut o sumă mult prea mare în schimbul său.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Gică Hagi te-a dorit la Farul) Ştiu asta. Am vorbit şi asta cu dânsul, când a fost aici, mi-a zis te mai aştept mult?

I-am zis că a fost mai bine pentru mine aici aproape de casă, dânsul chiar a vrut să mă ia când aveam o perioadă mai delicată la Astra, când eram trimis la echipa a doua şi chiar şi atunci am vorbit şi mi-a zis că vrea să mă ia. Cei de la Astra au zis că nu mai au nevoie de mine, dar când au auzit că cei de la Viitorul mă doreau, au avut ceva pretenţii şi nu s-a mai făcut atunci transferul”, a declarat Constantin Budescu, pentru orangesport.ro.

În vară, Gică Hagi l-a transferat pe Denis Alibec, jucător alături de care Constantin Budescu a jucat la Astra. Atacantul a „renăscut” sub comanda „Regelui”, marcând şase goluri, în 13 partide bifate. De cealaltă parte, Budescu s-a confruntat cu o accidentare în debutul sezonului, şi a evoluat în doar cinci partide, în toate competiţiile, pentru Petrolul.

Recomandări
  • Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş
  • Ce spune mijlocaşul de la Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și