Închide meniul

Constantin Budescu poate fi întors din drumul spre Petrolul Ploieşti. Unde mai este dorit „magicianul”: „Are oferta noastră pe masă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 9:23

Constantin Budescu poate fi întors din drumul spre Petrolul Ploieşti. Unde mai este dorit „magicianul: „Are oferta noastră pe masă

Constantin Budescu, reacţie genială după ce Tavi Popescu a marcat un gol fabulos

Constantin Budescu/ Hepta

Constantin Budescu este în continuare liber de contract, însă Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari sunt pe urmele sale. Ilfovenii speră ca „magicianul” să continue alături de ei, pentru încă un sezon, după cum declară Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a evoluat ultima dată pentru FC Voluntari, până la expirarea contractului din această vară. Mijlocaşul este dorit cu insistenţă de Petrolul Ploieşti, pentru a face echipă cu Gabi Tamaş.

Constantin Budescu poate fi întors din drumul către Petrolul Ploieşti

Bogdan Bălănescu, directorul general de la FC Voluntari, a declarat că Petrolul Plieştieste departe de a-i obţine semnătura lui Constnatin Budescu. Mijlocaşul de 33 de ani are ofertă şi din parte clubului ilfovean, însă nu a oferit niciun răspuns conducerii.

„Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el. Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenție, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării. FC Voluntari poate câștiga orice duel în momentul de față.

Am vorbit cu Budi după meci (n.r Petrolul – FC Voluntari, 0-1), era puțin stingherit de situație. Nu știa în ce vestiar să intre și să felicite jucătorii. Oficialii de la Petrolul anunță în fiecare săptămână că va semna Budescu”, a declarat Bogdan Bălănescu, conform playsport.ro.

Reclamă

Constantin Budescu se recuperează după o accidentare suferită la începutul lunii aprilie. „Budi” a bifat 11 prezenţe pentru Voluntari, pentru care a marcat 2 goluri.

Contantin Budescu, aproape de Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu va fi noul jucător al celor de la Petrolul. Președintele nou-promovatei a făcut marele anunț pentru fanii ploieșteni.

„Vom semna cu Constantin Budescu, credeți-mă că am contractul pe email, nu am apucat să-l citesc. Și-a exprimat dorința, ne-am înțeles.

Reclamă 4 / 0/3

El este dorit la Ploiești, îl așteptăm să se refacă și să contribuie la rezultatele bune ale echipei. Va semna pe doi ani, mi-au trimis avocații lui contractul.

Salariul este unul modest, care se aliniază posibilităților nostre. Budescu nu a venit cu pretenții salariale deosebite, la fel ca Gabi Tamaș. Să fie toată lumea convinsă că nu am vrut să fie un dezechilibru în vestiar”, a spus președintele celor de la Petrolul, Costel Lazăr, conform sport.ro.

Constantin Budescu a început fotbalul la Petrolul, dar nu a apucat să joace în Liga 1 pentru ploieșteni.

Petrolul a fost una dintre cele mai active echipe din liga 1, în această perioadă de mercato. „Lupii galbeni” i-a transferat printre alţii, pe Gabi Tamaş, Gicu Grozav şi Mirko Ivanovski. Ultimul alăturat lotului lui Nicolae Constantin este Christian Irobiso, fostul atacant al celor de la Dinamo.

Constantin Budescu și Gabriel Tamaș, show total la pescuit

Constantin Budescu și Gabriel Tamaș sunt șefi la pescuit. Cei doi prieteni au făcut senzație pe malul lacului.

Budescu și Tamaș s-au lăudat cu capturile lor pe rețelele sociale. „Cu fratele Gabriel Tamaș!„, a scris „Budi”, în descrierea fotografiei. La partida de pescuit au luat parte si Valentin Țicu și Simon Măzărache, ambii de la Petrolul.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și