Închide meniul

Constantin Budescu, pregătit să revină pe teren! „Magicianul” poate evolua în derby-ul CFR Cluj – Petrolul: „Este nerăbdător să joace”

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 18:00

Constantin Budescu, pregătit să revină pe teren! „Magicianul poate evolua în derby-ul CFR Cluj – Petrolul: „Este nerăbdător să joace

Constantin Budescu poate reveni pe teren, în CFR Cluj - Petrolul

Constantin Budescu, în timpul antrenamentelor pentru Petrolul/ Facebook Petrolul Ploieşti

  • Constantin Budescu, pregătiti să revină pe teren
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Constantin Budescu este pregătit să revină pe teren, şi o poate face în derby-ul CFR Cluj – Petrolul. „Magicianul” a făcut deplasarea în Gruia alături de trupa lui Nae Constantin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu nu a mai bifat un meci oficial din aprilie, pe vremea când se afla sub contract cu Voluntari. Ulterior, mijlocaşul s-a accidentat iar Costel Lazăr, preşedintele de la Petrolul, anunţă revenirea mijlocaşului pe teren.

Constantin Budescu, pregătit să revină pe teren în CFR Cluj – Petrolul

Costel Lazăr a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu s-a recuperat perfect după accidentarea suferită în primăvară, şi este gata să revină pe teren. „Magicianul” nu mai are probleme nici cu koligramele în plus, şi are şanse să bifeze primele minute pentru „Lupii galbeni”, chiar sub ochii lui Dan Petrescu.

Reclamă

„Budescu e foarte bine, n-are probleme cu kilogramele, a făcut deplasarea cu echipa, așteptăm să «redebuteze». S-a ținut de program, a făcut o recuperare intensivă, acum este și el nerăbdător să joace. Sunt șanse să prindă minute. El este cel mai bun medic pentru el, știe exact când, cât și dacă va putea să joace”, a dezvăluit Costel Lazăr, pentru gsp.ro.

Constantin Budescu a evoluat pentru Petrolul în Liga a 2-a, în 2011, când a bifat cinci partide, marcând trei goluri. Ulterior, mijlocaşul a fost transferat de Astra Giurgiu, alături de care a devenit campion în Liga 1, în 2016.

Reclamă

Constantin Budescu a fost transferat de Petrolul în această vară, după o jumătate de sezon petrecută la Voluntari. În tricoul „lupilor galbeni”, „Magicianul” va face echipă cu prietenul Gabi Tamaş.

Petrolul se va duela cu CFR Cluj, sâmbătă, de la 21:30. Partida va fi în format live text, pe AS.ro. „Lupii galbeni” sunt revelaţia sezonului de Liga 1, alături de Hermannstadt. Trupa lui Nae Constantin se clasează pe locul şase, cu 17 puncte, obţinute după 11 runde.

Constantin Budescu, declaraţii savuroase: „Sunt invidios pe Tamaş, odată cu vârsta e mai bun”

Constantin Budescu a oferit declaraţii savuroase după ce a revenit la Petrolul. Mijlocaşul ofensiv de 33 de ani a dat recital la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu va fi din nou coechipier cu Gabi Tamaş (38 de ani) şi a dezvăluit că vrea să joace cel puţin până la vârsta fundaşului central al „lupilor”. „Budi” a amuzat pe toată lumea în momentul în care a fost întrebat dacă va sta în cameră cu cel pe care l-a avut coechipier şi la Astra şi FC Voluntari.

„(Reporter: Vrei să te retragi de la Petrolul?) Da, dar cât mai târziu. După cum îl vedeţi pe Tamaş, aş vrea să îl prind. La vârsta lui se mişcă foarte bine şi sunt invidios pe el. Pentru că e din ce în ce mai bun. Odată cu vârsta e mai bun.

Lui Tamaş îi place oraşul, chiar ştie mai multă lume decât mine în Ploieşti. Am rămas şi eu surprins.

(Reporter: În deplasări vei sta în cameră cu Tamaş?) Nu, o să stau separat. O să îl las să se odihnească!„, a declarat Constantin Budescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”