Închide meniul

Constantin Budescu visează să joace la Rapid: „Suporterii sunt excepţionali!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 16:43

Reclamă
Constantin Budescu visează să joace la Rapid: „Suporterii sunt excepţionali!

Constantin Budescu visează să joace la Rapid

Constantin Budescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Constantin Budescu visează să joace la Rapid! Rămas liber de contract după despărţirea de Petrolul, mijlocaşul de 34 de ani nu ar spune nu unei oferte din partea giuleştenilor, însă este conştient că îi este greu să facă pasul în acest moment la gruparea de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu Petrolul, după ce a fost nemulţumit de faptul că a fost schimbat de antrenorul „lupilor”, Florin Pîrvu, în timpul partidei cu Voluntari.

Constantin Budescu visează să joace la Rapid

Constantin Budescu a declarat că îşi va lua o scurtă pauză, după despărţirea de Petrolul, iar ulterior va lua decizia finală în privinţa echipei la care va evolua în acest sezon.

„Budi” a mărturisit varianta Rapid i-ar surâde, fiind impresionat de atmosfera pe care o fac la fiecare meci suporterii giuleştenilor. Însă, cu toate acestea, Budescu a mai declarat că îi va fi greu să meargă la gruparea de sub Grant.

„Nu am nimic deocamdată, pentru că vreau să stau săptămâna asta. Probabil, voi vedea de luni încolo ce se va întâmpla. Mă gândesc și la străinătate, dar săptămâna asta nu vreau să fac nimic. Probabil, de luni o să văd ce se va întâmpla.

Reclamă

Rapid e o echipă interesantă în momentul de față. Suporterii sunt excepționali. Nu mai vorbesc de ceea ce se întâmplă acasă, dar uitați-vă ce fac în deplasări. Oricine și-ar dori să joace acolo, dar cred că este greu în momentul de față ca eu să merg acolo”, a declarat Constantin Budescu, pentru prosport.ro.

Primul refuz primit de Constantin Budescu, după ce a rămas liber de contract

Primul refuz primit de Constantin Budescu, după ce şi-a reziliat oficial contractul cu Petrolul. Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, nu l-a iertat pe mijlocaşul ofensiv şi exclude varianta de a-l aduce la Sfântu Gheorghe.

În luna ianuarie a anului trecut, Budescu bătuse palma cu Dioszegi şi era aşteptat să vină să semneze contractul. Mai mult, „Budi” le-a transmis conducătorilor clubului o poză cu bagajele pregătite, înainte să plece la drum. S-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a decis să joace pentru Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Dioszegi a afirmat că nu există nicio şansă să îi înainteze o nouă ofertă lui Constantin Budescu.

„(Reporter: Se mai poate discuta despre o venire a lui Constantin Budescu la Sepsi?) Nu, nu, nu! Noi avem un principiu. Oamenii care spun un lucru şi fac altceva nu mai au ce căuta la acest club. Noi am avut o discuţie cu el, el a pornit spre Sfântu Gheorghe acum un an şi s-a oprit la Ploieşti.

Nu e nicio problemă, dar la noi nu mai poate să vină. La noi, cuvântul dat este mai presus decât orice. Nu mai are cum să vină la noi!„, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și