Închide meniul

Continuă întăririle la Rapid! Victor Angelescu anunţă alte transferuri: „Mai avem două posturi de acoperit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 13:18

Continuă întăririle la Rapid! Victor Angelescu anunţă alte transferuri: „Mai avem două posturi de acoperit

Victor Angelescu anunţă alte transferuri

Victor Angelescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii de la Rapid, a anunţat că vor mai veni jucători la clubul din Giuleşti, în această pauză competiţională. Rapid s-a întărit serios şi se pregăteşte de noul sezon, în care are ca obicetiv principal calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache şi Andrei Ciobanu, printre alţii.

Victor Angelescu anunţă noi transferuri la Rapid

Victor Angelescu a declarat că echipa încă mai are nevoie de întăriri. Totodată, acesta se declară mulţumit de jucătorii care s-au alăturat lotului condus de Adrian Mutu, în această pauză competiţională.

„Ne bucurăm că am reușit să aducem acești jucători, am avut un plan destul de bun și am început devreme negocierile. Până acum, ne-a ieșit, am adus jucătorii pe care ni-i doream. Teoretic, mai avem două posturi pe care vrem jucători. E sigur că ne dorim un atacant, sunt mai multe discuții.

Am anunțat că bugetul va fi în jur de 7 milioane de euro. Obiectivul este play-off-ul. Sepsi are un buget considerabil și au făcut lucrurile OK. Luăm în calcul și Farul, UTA pentru play-off. Cea mai bună echipă are cinci titluri la rând, nu trebuie să o mai spun eu. CFR Cluj are prima șansă”, a declarat Victor Angelescu, pentru Pro Arena.

Reclamă

Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan

Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan de la CFR Cluj. Fundașul stânga a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa lui echipa antrenată de Adrian Mutu.

„Mă bucur foarte mult că am semnat cu Rapid, un club de mare tradiție, colegii m-au primit foarte bine, au fost foarte deschiși. Abia aștept să joc pe noul Giulești, unde sper să câștigăm meci de meci. Suporterii noștri sunt foarte frumoși și sperăm să avem împreună numai bucurii”, a spus Florin Ștefan conform fcrapid.ro.

Florjn Ștefan a avut de ales între formația giuleșteană și UTA Arad. Conform prosport.ro, Rapid va achita suma de 200.000 de euro pentru transferul lui Ștefan, care a bifat numai 11 apariții pentru ardeleni în sezonul 2021/2022.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Ștefan a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, în 2019. La vremea respectivă, fundașul se afla la Sepsi, iar covăsnenii au cerut 1 milion de euro în schimbul său. Patronul FCSB a considerat că suma respectivă este mult prea mare, iar transferul nu s-a mai materializat.

Rapid a realizat deja 3 transferuri în această vară: Paul Iacob, de la Chindia, Andrei Ciobanu, de la Farul, și Valentin Costache, de la CFR Cluj. Pe de altă parte, clubul a prelungit înţelegerile cu veteranii din apărare, Dragoş Grigore, Cristi Săpunaru şi Junior Morais.

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
  • Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
  • Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
  • Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
  • Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
  • Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
  • Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
  • Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri
Recomandări
  • Victor Angelescu anunţă noi transferuri la Rapid
  • Ultimul jucător alăturat lotului lui Adrian Mutu este Florin Ştefan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și