Închide meniul

Cornel Dinu, după ce Ion Ţiriac a anunţat că ar putea prelua Dinamo, alături de Mircea Lucescu. „Ioane, dar cu Dinamo ce facem?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 februarie 2024, 10:16

Cornel Dinu, după ce Ion Ţiriac a anunţat că ar putea prelua Dinamo, alături de Mircea Lucescu. „Ioane, dar cu Dinamo ce facem?

Cornel Dinu, după ce Ion Ţiriac a anunţat că ar putea prelua Dinamo, alături de Mircea Lucescu

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Cornel Dinu „rupe tăcerea” după ce Ion Ţiriac a anunţat că ar putea prelua Dinamo, alături de Mircea Lucescu. Marele dinamovist a analizat această posibilitate, vorbind despre ceilalţi doi uriaşi susţinători ai clubului din Ştefan cel Mare,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Comentariile celor doi „granzi”, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, au semănat mai mult cu buzduganul aruncat în față de mioriticul Făt Frumos al basmelor noastre. În povestea de față, în poarta unui fost mare castel fotbalistic, acum distrus de interese personale meschine, incompetență și hoție.

Cornel Dinu „rupe tăcerea” după ce Ion Ţiriac a anunţat că ar putea prelua Dinamo

Tipic pentru amândoi potențiali și posibili „salvatore della patria” dinamovistă, care nu s-au aruncat niciodată – de ce ar face-o acum, cu atâta experiență de viață? – în vâltori pe care nu le puteau controla. Logic și firesc.

Oricum, pașii viitori din toate laturile care trag de aproape dispărutului Dinamo sunt de urmărit. Ion Țiriac a aruncat nedumerirea că, citez, „Ce fel de fotbal e cel românesc când într-un lot trei sferturi pot fi străini? Cu românii noștri, și de aici cu reprezentarea internațională, ce facem?”.

Eu îi dau dreptate, dar îmi permit să-l întreb „Ioane, dar cu Dinamo ce facem? Că e pe terminate rezerva de oxigen la care-i conectat pe patul de moarte!”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Momentul în care Ion Ţiriac putea prelua Dinamo

Cornel Dinu a dezvăluit şi detalii legate de momentul în care Ion Ţiriac şi-a mai dorit să investească la clubul iubit. În 1999, a vrut să preia Dinamo, dar condiţia lui a pus ca toată conducerea din Ştefan cel Mare să plece, lucru refuzat la acel moment.

„Cert este că a vrut să ia pe Dinamo încă din 1999, le-a pus celor care conduceau clubul o singură condiție, tipică pentru felul său de a fi: `Domnilor, vă dau două milioane de dolari, dar plecați toți!

Rămânem numai eu cu Cornel să conducem`. Bine-nțeles că a fost pasat cu un lung de linie… trasată de la Minister… Și știu sigur că n-a uitat”, a rememorat „Procurorul”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și