Închide meniul

Cornel Dinu, după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu: „Păcat de ce a fost Dan Petrescu. Spectacol penibil”

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 13:07

Cornel Dinu, după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu: „Păcat de ce a fost Dan Petrescu. Spectacol penibil

Cornel Dinu, după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu

Cornel Dinu, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la finalul meciului CFR – Farul 1-2
  • CFR s-a calificat la barajul pentru Conference League

Cornel Dinu a vorbit după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu, venită la finalul meciului CFR – Farul 1-2. Antrenorul gazdelor i-a certat pe jucătorii dobrogenilor pentru că au abordat duelul „la victorie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea e că Petrescu i-a făcut reproşuri şi lui Gică Hagi, prietenul său vechi din Generaţia de Aur. Hagi a zâmbit ironic şi a ales să nu intre în polemică cu Petrescu. Cornel Dinu nu l-a iertat însă pe fostul internaţional.

Cornel Dinu, după ieşirea nervoasă a lui Dan Petrescu

„Cum deranj mare a fost la finalul jocului, când Bursucursuzul a făcut circ, înjurând și gesticulând, acuzând pe toată lumea, pe arbitrii că nu i-au dat și lui două penalty-uri, ca oaspeților, pe jucători, ai Farului că de ce n-au stat cuminți să le dea el na-na și pe ai lui că de ce nu l-au ascultat, pe Gică Hagi că nu-i mai e prieten, că prietenul la nevoie se cunoaște și cu el nu s-a cunoscut, pe Zoli Iașko că de ce e nesimțit și îndrăznește să-l contrazică, pe Alin Minteuan că de ce îl ține și nu-l lasă să-i bată pe toți ceilalți… A mai luat și alde Andrei Burcă un cartonaș roșu, vinovat, nevinovat, cine mai știe…

Reclamă

Păcat… Păcat de ce a fost Dan Petrescu și se pare că nu mai este… Spectacol jenibil, adică și jenant, și penibil, anunțat parcă de ieșirile necontrolate mereu când o zbârcea echipa. Și a zbârcit-o des în acest sezon…”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Ce a strigat Dan Petrescu pe teren către Gică Hagi și jucătorii Farului

Ce a strigat Dan Petrescu pe teren către Gică Hagi și jucătorii Farului a fost dezvăluit de Zoltan Iașko. Directorul sportiv al dobrogenilor a fost la un pas de un conflict fizic cu Petrescu, după CFR – Farul 1-2.

Reclamă

Chiar dacă a pierdut, CFR a ajuns la barajul cu FC U Craiova 1948, pentru Conference League. La finalul meciului, PEtrescu ar fi strigat spre tabăra ”Regelui” că ar fi jucat pentru Universitatea Craiova, echipa care nu a putut profita de eșecul ardelenilor și a pierdut la rândul ei cu Sepsi (0-1). Oltenii au ratat șansa de a termina pe 3.

”Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat…

La ce se aștepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbești asta? Ești prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar așa lipsă de respect?

Reclamă 4 / 0/3

Noi, acum câțiva ani de zile, ne-am întâlnit cu toții pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Așa e corect. Am făcut 0-0 și nu ne-am calificat în play-off.

Jos pălăria în fața lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învățați să câștigați! Să vă luptați. Nu ne interesează de alții».

N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii și l-au liniștit. Dar arbitrul ar fi trebuit să îi dea cartonaș roșu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproșa.

Tu, care ai reprezentat țara, ești antrenor mare, nu poți ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ți dorești să câștigi, și Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproșat adversarului că a luptat”, a declarat Zoltan Iașko pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România