Închide meniul

Costel Gâlcă a anunțat de ce a ajuns Gigi Becali să nu mai câștige niciun titlu în Liga 1 de 7 ani

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2022, 13:15

Reclamă
Costel Gâlcă a anunțat de ce a ajuns Gigi Becali să nu mai câștige niciun titlu în Liga 1 de 7 ani

Costel Gâlcă a anunțat de ce a ajuns Gigi Becali să nu mai câștige niciun titlu în Liga 1 de 7 ani

Costel Gâlcă a fost antrenorul FCSB / Hepta

Costel Gâlcă a anunțat de ce a ajuns Gigi Becali să nu mai câștige niciun titlu în Liga 1 de 7 ani. Chiar el este antrenorul care l-a făcut ultima oară campion pe patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gâlcă susține că echipa lui Nicolae Dică nu este omogenă, din cauza numărului mare de jucători care vin și pleacă de la FCSB. Doar în această vară, Becali a transferat 11 jucători.

Costel Gâlcă a anunțat de ce a ajuns Gigi Becali să nu mai câștige niciun titlu în Liga 1

„La FCSB e greu să ai rezultate în sensul în care se schimbă foarte mulți jucători. Sunt convins că dacă ar fi lăsat echipa cu care a început, ar fi fost mult mai omogeni, mai buni.

Normal, când joacă în Europa, o fac cu mai multă ambiție, intensitatea este mai ridicată decât în Superligă. Sunt convins că, la investițiile făcute, dacă ar păstra un lot un an sau doi, ar câștiga campionatul”, a spus Gâlcă, citat de playsport.ro.

Gigi Becali l-a asigurat pe Nicolae Dică de toată susţinerea

Deşi rezultatele, mai ales cele pe plan intern, sunt dezastruoase, Gigi Becali a dat asigurări că nu îl va schimba pe Nicolae Dică. FCSB are un start dezastruos de sezon în Liga 1. Se află pe locul 14 şi a obţinut doar o victorie în cele 9 partide jucate.

Reclamă
Reclamă

Latifundiarul din Pipera este decis să se bazeze în continuare pe Nicolae Dică. Nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

„Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

23:53

Scandal uriaş în Atletico – Real Madrid! Jucătorii, trimişi la vestiare după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren

23:50

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător al FCSB-ului după victoria la limită cu Sepsi: „Nu se poate la mine aşa ceva”

23:42

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu putem să renunțăm!”

23:28

Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire

1 LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și