Închide meniul

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel”

Alex Masgras Publicat: 20 iulie 2024, 21:44

Reclamă
Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: "Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel"

Costel Gâlcă / Hepta

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA. Antrenorul formaţiei din Bănie s-a declarat mulţumit la finalul victoriei cu 4-2 a echipei sale de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au obţinut prima victorie a sezonului. Zajkov, Paradela, Baiaram şi Mitriţă au marcat pentru gazde, în timp ce Ezekiel şi Benga au înscris pentru echipa lui Mircea Rednic.

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel”

După victoria cu UTA, Costel Gâlcă a declarat că este mulţumit, dar a tras un semnal de alarmă către conducerea clubului şi a declarat că mai are nevoie de jucători pentru a putea să se lupte pe trei fronturi: Liga 1, Cupa României şi Conference League.

„Am avut multe acţiuni pe care am putut să le finalizăm şi să le concretizăm. Mulţumit în general, dar mai avem nevoie de ceva jucători pentru a fi la alt nivel. Dacă vrem să ne batem cu adevărat la campionat, cupă, la Conference League, avem nevoie de lot.

(n.r. despre Mitriţă) A jucat bine şi la Hermannstadt, a intrat foarte bine. A mai avut câteva situaţii, păcat că nu a mai marcat. Este printre puţinii în România care pot decide un meci.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. despre Baiaram) Înainte de a intra l-am întrebat dacă poate să reziste. A intrat foarte bine. A fost o inspiraţie că a intrat şi a marcat. E important pentru încrederea lui”, a declarat Costel Gâlcă, la digisport.ro.

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024. Mitriţă a dat un gol şi o pasă decisivă în partida pe care Universitatea Craiova a câştigat-o cu UTA, scor 4-2.

Alexandru Mitriţă a spus că a mers la psiholog pentru a putea trece la următorul nivel în carieră. Şi neconvocarea la EURO 2024 l-a determinat pe Mitriţă să ia această decizie.

Reclamă

„Important e că am câştigat, aveam nevoie de cele 3 puncte. Un meci controlat în totalitate de noi, am făcut cadou un gol. Nu a fost nimic, important e să rămân puternic mental. M-am antrenat cu psiholog aceste săptămâni să fiu mai puternic. Tot ce apare nu mă doboară, ci mă fac mai puternic.

Şi pentru acest lucru aveam nevoie să fac următorul pas. Eram blocat la un nivel şi aveam nevoie să trec la următorul. Încă nu sunt pregătit sută la sută, nici echipa nu este sută la sută. Toţi care au venit sunt jucători importanţi, este un grup minunat. Vreau să o iau pas cu pas, avem un meci important şi n Europa League, nu mai vreau să repetăm greşelile de anii trecuţi„, a spus Alexandru Mitriţă la digisport.ro, după Universitatea Craiova – UTA 4-2.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

LIVE TEXTRapid – CFR Cluj 1-1. Albion Rrahmani a transformat penalty-ul obţinut de Petrila

23:00

VIDEOLeon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Competiţia a fost LIVE în AntenaPLAY

22:37

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

22:36

Cristi Chivu, apariţie neaşteptată la Rapid – CFR Cluj! Imagine rară cu fostul căpitan al naţionalei pe stadioanele din România

21:55

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!”

21:30

Nicuşor Bancu a vorbit despre plecarea de Universitatea Craiova: „Vreau să fac pasul, dar până acum au fost doar vorbe!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 4 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 5 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și