Închide meniul

Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2024, 0:27

Reclamă
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm! Ce a spus despre lupta pentru locul 2

Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: "Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm"

Costel Gâlcă / Profimedia Images

Costel Gâlcă a spus, după înfrângerea cu CFR Cluj, că echipa are nevoie de mult mai mult în atac pentru a câştiga partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gâlcă îşi propune în continuare să obţină locul 2 cu Universitatea Craiova. Oltenii au fost egalaţi de CFR Cluj şi se află la punct în spatele locului 2, ocupat acum de Farul.

Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”

Nu le-am pus probleme în prima repriză, am fost prea respectuoși cu ei. 

În a doua repriză ne-am desfăcut mai mult. Preferam să iau golul dintr-o acțiune a lor mai fluidă.

Trebuie să facem mai mult, mult mai mult în atac ca să putem să câştigăm un meci. În prima repriză nu am avut nicio ocazie clară de gol.

Reclamă

Rişti mai mult, te desfaci mai mult şi apar automat şi spaţiile.

Ne mai rămân 4 meciuri şi sper să facem meciuri mult mai consistente ca să putem câştiga. Nu mai suntem la mâna noastră, dar facem tot posibilul să terminăm cât mai sus. Încerc să iau deciziile cele mai bune, să bag cei mai în formă jucători. Încercăm să folosim toți jucătorii.

Costel Gâlcă a promis că va face tot ce depinde de el pentru ca Universitatea Craiova să se bată până în ultima etapă pentru locul 2. Acesta este şi obiectivul pe care şi l-a fixat în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Sunteţi ferm convins că lupta asta pentru primele 2 locuri se duce până în ultima etapă?) Eu sper şi o să fac tot ce depinde de mine să ducem lupta pentru locul 2 până în ultima etapă”, a declarat Costel Gâlcă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1.

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”

Daniel Bîrligea a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. După partida din Bănie, atacantul ardelenilor a dezvăluit că își dorește să meargă la EURO 2024, altături de echipa națională a României.

„Sunt foarte bucuros că am luat noi cele 3 puncte, aveam nevoie de ele. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat și mă bucur pentru această victorie. Am luptat pentru echipă. Este o luptă aprigă, fiecare meci o să fie o finală, toate echipele luptă pentru cupele europene.

Este o victorie foarte importantă, sunt 3 puncte importante în lupta cu o candidată pentru locul 2 sau 3.

Fiecare român își dorește să meargă la EURO, să își reprezinte țara. Eu o să dau totul până la sfârșit și voi încerca să obțin rezultate importante cu echipa”, a spus Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:45. Partida a închis etapa cu numărul 6 din playoff-ul Ligii 1.

În urma acestei partide, ardelenii i-au egalat pe olteni la puncte. FCSB se află acum la 11 puncte avans faţă de locul 2, Farul, şi la 12 puncte de locurile 3 şi 4, Universitatea Craiova, respectiv CFR Cluj.

Reclamă

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Soiri, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bană, Blesa, Căpățână
Absenți: Mitriță, Screciu, Koljic, Maldonado (accidentați), Kozulj (indisponibil)
Antrenor: Costel Gâlcă

CFR Cluj: R. Sava – Malico, Kresic, Boben, Mogoş – Tachtsidis, Keita, Muhar – C. Deac, Michael, Otele.
Rezerve: Hindrich, Manea, Ajeti, Radu, Aussi, Filip, Fica, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). A1: Vasile Marinescu (Bucureşti), A2: Marius Marica (Bistriţa)
Arbitru VAR: George Vidican (Satu Mare). Arbitru AVAR: Ciprian Danşa (Satu Mare)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și