Închide meniul

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB: „Imposibil să mă mai întorc”. De ce nu mai poate lucra cu Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 13:41

Reclamă
Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB: Imposibil să mă mai întorc”. De ce nu mai poate lucra cu Gigi Becali

Costel Gâlcă e gata să revină în Liga 1 şi aşteaptă telefonul lui Mihai Rotaru

Costel Gâlcă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB. Fostul tehnician al „roș-albaștrilor” a dezvăluit că nu mai ia în calcul să o mai pregătească vreodată pe actuala vicecampioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Costel Gâlcă, FCSB a cunoscut ultimul succes major pe plan intern. În anul 2015, „roș-albaștrii” au reușit să câștige o triplă istorică: titlul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB. De ce nu vrea să mai colaboreze cu Gigi Becali

În vara anului 2015, după ce a reușit să câștige trei trofee într-un singur sezon alături de echipa „roș-albastră”, Costel Gâlcă a plecat de la echipă, după ce nu a fost de acord să primească ordine din partea lui Gigi Becali. Acum, fostul tehnician de la FCSB a dezvăluit faptul că nu ar mai putea lucra niciodată cu latifundiarul din Pipera.

„Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar ştim foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influenţă asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

Eu am spus că dacă cineva mă doreşte sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum şi în orice condiţii. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”, a spus Costel Gâlcă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă a pregătit-o pe actuala vicecampioană a României în perioada iunie 2014 – iunie 2015. În total, a adunat 58 de partide pe banca echipei lui Gigi Becali și a obținut o medie de 2,05 puncte per meci, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ultimul meci al tehnicianului pe baca celor de la FCSB a fost pe data de 31 mai 2015. Atunci, echipa patronată de Gigi Becali a câștigat finala Cupei României cu U Cluj, cu scorul de 3-0.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Damjan Djokovic, la FCSB

Vivi Răchită este de părere că jucătorii pregătiți de Elias Charalambous nu îl doresc pe Damjan Djokovic în vestiar, iar aceasta este principala problemă a mijlocașului trecut și pe la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„E și el la final de carieră. A început foarte bine, dar nu știu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să recunoaștem, e un jucător cu experiență, încă mai poate să joace un an sau doi, dar nu știu ce e în interiorul echipei.

Eu cred că atât timp cât îl ține rezervă, nu îi convine. Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți, iar eu cred că s-a întâmplat ceva de nu-l mai acceptă și ceilalți.

Nu se mai simte el, nu cred că mai are chef să joace. S-a întâmplat ceva în vestiar. Când intri, trebuie să ai caracter și să demonstrezi că merită să joci, dar nu cred că-l mai acceptă vestiarul

Poate că e și vina lui Thomas Neubert și a programului său, iar acum poate nu mai are tonus muscular. E o problemă, ne uităm la Băluță, e supraîncărcat”, este opinia lui Vivi Răchită, citat de sursa menționată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și