Închide meniul

Cristi Balaj a analizat faza controversată din CFR Cluj – FCSB! Explicaţiile fostului arbitru şi unde greşeşte Gigi Becali

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 14:48

Cristi Balaj a analizat faza controversată din CFR Cluj – FCSB! Explicaţiile fostului arbitru şi unde greşeşte Gigi Becali

Cristi Balaj a analizat faza controversată din CFR Cluj - FCSB

Cristi Balaj, preşedinte CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a analizat faza controversată din CFR Cluj – FCSB! Derby-ul etapei cu numărul 19 din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. O fază controversată a dat însă startul mai multor discuţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 54, Florinel Coman a trimis balonul în poartă cu un şut superb, dar reuşita sa nu a fost validată. După ce Sebastian Colţescu a analizat faza la VAR, acesta a anulat golul. Înainte de şutul lui Coman, Valentin Creţu l-a faultat pe Otele.

Cristi Balaj a analizat faza controversată din CFR Cluj – FCSB!

Patronul celor de la FCSB a contestat decizia lui Sebastian Colţescu de a anula golul, dar a fost contrazis de Adrian Porumboiu şi Ion Crăciunescu. Cristi Balaj, un alt fost arbitru, în prezent preşedinte la CFR Cluj, a explicat de ce Colţescu a luat decizia corectă şi de ce Gigi Becali ar fi interpretat greşit regulamentul UEFA:

„Din punctul meu de vedere trebuia oprit jocul imediat. Vreau să sesizez ceva. Gigi când a vorbit a doua oară, după ce s-a consultat cu Tudor (n.r. Alexandru Tudor, fost arbitru român), ei nu au spus că nu e fault.

Ei vorbeau folosindu-se de o traducere mota-mo. Și sensul poate să fie diferit. UEFA nu asta a vrut să spună. UEFA spune că dacă premergător a fost o acțiune neregulamentară împotriva echipei care a primit golul, trebuie anulat.

Reclamă

Tudor nu spune că nu a fost fault, el se folosește că nu trebuia fluierat pentru că nu era acțiune de atac, că era în cealaltă jumătate a terenului, nu există așa ceva”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman

Gigi Becali a avut prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman, în derby-ul dintre CFR – FCSB, încheiat la egalitate, 1-1.

Patronul roş-albaştrilor a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și