Închide meniul

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj: „Suntem în discuţii!” De ce nu a mai ajuns Florin Niţă la campioană

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 23:17

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj: „Suntem în discuţii! De ce nu a mai ajuns Florin Niţă la campioană

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj, chiar înaintea returului de foc cu Pyunik Erevan. Este vorba de un portar, după ce negocierile cu portarul naţionalei României, Florin Niţă, nu au ajuns la niciun numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele celor de la CFR Cluj a spus că Florin Niţă a cerut un salariu mare, pe care campioana nu a putut să îl ofere.

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

O să vină un portar, suntem în discuții. Am încercat să aducem portar român, apropo de intenția domnului ministru Novak de a avea cât mai mulți români în echipă. Popa a fost mult prea scump față de ceea ce am putea să oferim. Niță a cerut mai mult decât ceea ce am oferit și noi. Și nu am oferit puțin. Cu Silviu Lung nu am discutat subiectul financiar pentru că a ales să meargă într-o țară unde se plătește mult mai bine decât în România.

Și atunci, suntem obligați să aducem un portar străin. Vom aduce un portar străin foarte bun. Probabil chiar mai bun decât aceste trei variante avute în vedere„, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Dezvăluiri despre negocierile dintre Florin Niţă şi CFR Cluj

În ultima vreme s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Florin Niță la CFR Cluj. Recent, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că mutarea nu s-a materializat din cauza salariului mult prea mare cerut de portar.

Reclamă

Între timp, agentul lui Florin Niță a rupt tăcerea și a vorbit despre discuțiile purtate cu CFR. Bogdan Apostu a asigurat că nu banii au fost problema, ci anumite clauze asupra cărora cele două părți nu au căzut de acord.

Potrivit impresarului, Neluțu Varga a făcut o ofertă mult peste media fotbalului din Superligă pentru a-l aduce în Gruia pe portarul titular al naționalei. În cele din urmă, tratativele au picat, iar acum Niță se pregătește să semneze cu o altă formație din străinătate.

Apostu spune că goalkeeper-ul de 35 de ani are mai multe oferte pe masă:

Reclamă 4 / 0/3

„Într-adevăr, am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bună. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r. cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Prosport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și