Închide meniul

Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj: „Nu a fost nimeni dat afară”

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 21:02

Reclamă
Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj: Nu a fost nimeni dat afară”

Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj. Oficialul echipei din Gruia a vorbit despre situația actuală de la club, care s-a confruntat cu plecări masive ale jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a despărțit în această perioadă de mercato de un număr mare de fotbaliști. Oficialii fostei campioane au anunțat plecarea a 4 fotbaliști dintr-un foc, dar și a lui Alin Minteuan, care ocupa poziția de antrenor secund. Aceștia sunt Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic, care și-au încheiat contractele pe 30 iunie.

Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj. Oficialul a dezvăluit și ce s-a întâmplat în cazul lui Alin Minteuan

Președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre plecările de jucători, dar a dezvăluit și ce s-a întâmplat în cazul lui Alin Minteuan, fostul antrenor secund al ardelenilor. Minteuan a declarat că a fost dat afară din Gruia, iar acest lucru l-ar fi luat prin surprindere.

„Vorbim de contracte care au ajuns la final. Nu a fost nimeni dat afară. Deac a fost operat la menisc. A fost o curățare doar. Ieri a fost externat. A ajuns azi în cantonament, unde a început recuperarea. Spunem că în câteva săptămâni sau o lună poate să revină.

Minteuan nu a fost dat afară. Eu sunt cel care i-a comunicat. Cu două zile înainte de a-l suna, am avut o discuție cu el față în față. M-a întrebat ce se va întâmpla și i-am spus că nu știu. Nu știam dacă vom renunța sau nu la echipa a doua. În următoarele zile, s-a format echipa tehnică în cadrul primei echipe și coroborat cu faptul că s-a renunțat la echipa a doua și nu aveam cum să-l aducem acolo.

Reclamă

Am discutat cu apropiați de-ai lui și au spus că are o ofertă pentru a deveni antrenor principal. Mandorlini abia a venit, Minteuan nu a mai fost ales, dar nu înseamnă că a avut ceva cu Minteuan”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Andrea Mandorlini îl asigurase pe Minteuan că va rămâne în staff-ul fostei campioane. Având în vedere că italianul nu s-a ținut de promisiune, antrenorul secund s-a arătat extrem de dezamăgit de hotărâre.

Gabriel Debeljuh a primit o ofertă de prelungire a contractului

„Eu am ținut legătura cu Debeljuh. Îi doresc mult să revină pe teren și să fie din nou la forma bună pe care a arătat-o, chiar dacă nu mai joacă pentru noi. Contractele care s-au încheiat, eventual s-a făcut o renegociere și au eșuat negocierile și chiar dacă în continuare facem reduceri, suntem clubul cu cel mai mare buget. Lui Debeljuh i s-a propus un nou contract, însă nu a fost de acord cu el și a plecat la Sepsi. Există noi reguli impuse de forurile internaționale, a apărut o monitorizare care nu te lasă să ai întârzieri față de jucători sau de antrenori”, a mai adăugat oficialul fostei campioane.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători şi un membru din staff

Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic şi-au încheiat pe 30 iunie contractele cu CFR Cluj. Anunţul a fost făcut de clujeni prin intermediul paginii de facebook a clubului:

„Mulțumim, băieți!

Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Brucic, ale căror contracte ajung astăzi la final”, a scris CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Tot vineri, clujenii s-au despărţit şi de Alin Minteuan, cel care a făcut parte din staff-ul lui Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud la Jeonbuk. Despărţirea de Alin Minteuan s-a produs chiar dacă acesta a primit asigurări din partea lui Andrea Mandorlini, noul antrenor al celor de la CFR Cluj, că va continua pe banca echipei din Gruia.

„Mulțumim pentru tot, Alin Minteuan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul secund Alin Minteuan. Contractul acestuia a ajuns astăzi la final. Îți mulțumim, Alin, pentru toată munca depusă atât ca jucător, cât și ca antrenor secund al CFR Cluj. Mulțumim pentru cele două decenii petrecute în mijlocul familiei noastre!”, au anunţat clujenii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și