Închide meniul

Cristi Balaj, dezvăluire uluitoare după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Au fost discuţii să scoatem echipa de pe teren! Au fost 4 greşeli împotriva noastră!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 11:49

Cristi Balaj, dezvăluire uluitoare după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Au fost discuţii să scoatem echipa de pe teren! Au fost 4 greşeli împotriva noastră!

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

Cristi Balaj, dezvăluire uluitoare după Rapid – CFR Cluj 2-1. Preşedintele celor de la CFR Cluj a dezvăluit că au fost discuţii, în timpul derby-ului cu Rapid, să se scoată echipa de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dată când s-a pus în discuţie acest lucru a fost după ce Rapid a primit al doilea penalty. La câteva minute, Deac a fost faultat, iar oficialii campioanei au cerut cartonaş roşu.

Cristi Balaj, dezvăluire uluitoare după Rapid – CFR Cluj 2-1

Am simţit o adevărată plăcere când a început meciul. Au apărut situaţiile de arbtraj, ni s-a anulat un gol pe motiv de offside. Am primit mesaje că linia roşie se suprapunea cu cea albastră. Am înţeles că este suprapusă. A apărut prima lovitură de pedeapsă, într-un moment în care Yuri era în aer, efectua o foarfecă în mod corect. Luckassen intră direct în el. Yuri are o problemă la mână. Ulterior apare şi contactul. Dacă nu era împins Yuri, Scuffet intra în el. Aşa a apărut Luckassen în faţa lui Suffet. Dacă nu l-ar fi împins pe Yuri, Scuffet s-ar fi ciocnit de el. Din punctul meu de vedere, prima incorectitudine este fault în atac.

La al doilea penalty, primul care efectzuează o ţinere este atacantul. Este cel care ţine primul. Este un reflex pentru un apărător să pună mâna pe un adversar. Prima ţinere este provocată de Dugandzic. Ţinerea evidentă este a atacantului. Dugandzic a căzut cu scopul de a obţine un avantaj. Iar aceasta este simulare. Este cartonaş roşu la faultul asupra lui Deac. Vorbim de 4 situaţii când s-a greşit lui împotriva CFR-ului. Să ai 4 greşeli, să mergi şi la camera VAR şi să nu dau fault. Să nu dai penalty la faza asta, înseamnă că ai spatele asigurat. Şi spun asta fără să am. Discuţiile interne au fost să scoatem echipa pe teren. După a doua lovitură de pedeapsă au fost şi după ce a fost situaţia cu Deac. „, a spus Cristi Balaj la Pro Arena.

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1. „Bursucul” l-a acuzat pe arbitrul meciului, Cătălin Popa, că a influenţat rezultatul derby-ului, după cele două penalty-uri acordate eronat gazdelor. CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, cu 1-2, şi a rămas la patru puncte în spatele giuleştenilor, după primele 16 etape disputate în acest sezon. Meciul a fost decis de un penalty controversat acordat de Cătălin Popa, la care tehnologia VAR nu a avut reacţie.

Reclamă

Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului, la digisport.ro.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și