Închide meniul

Cristi Balaj, genial după ce a aflat că FC Argeş – CFR Cluj nu va avea arbitraj video: „Fac nişte zugrăveli, deci un fel de var tot vom avea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 18:12

Cristi Balaj, genial după ce a aflat că FC Argeş – CFR Cluj nu va avea arbitraj video: „Fac nişte zugrăveli, deci un fel de var tot vom avea!

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

  • Cristi Balaj, genial după ce a aflat că FC Argeş – CFR Cluj nu va avea arbitraj video
  • Anunţul făcut de Daniel Stanciu

Cristi Balaj, genial după ce a aflat că FC Argeş – CFR Cluj nu va avea arbitraj video. Preşedintele celor de la CFR Cluj a avut o reacţie savuroasă când a afat că meciul de peste două etape nu va avea parte de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Stanciu, directorul sportiv al piteştenilor, a avut fost cel care a făcut anunţul. „Se efectuează niște lucrări la stadion și nu va fi posibilă funcționarea VAR”, a spus Daniel Stanciu la digisport.ro.

Cristi Balaj, genial după ce a aflat că FC Argeş – CFR Cluj nu va avea arbitraj video

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a avut o remarcă genială. „Fac niște zugrăveli, deci un fel de var tot vom avea”, a spus Cristi Balaj, conform gsp.ro.

Reclamă

Acesta nu este singurul meci din acest sezon al Ligii 1 care nu va avea VAR. În etapa a 4-a, partida dintre Sepsi şi FC Argeş nu a avut parte de arbitraj video. Motivul a fost reprezentat de faptul că LPF a programat 4 partide din etapă în aceeaşi zi, iar în România există doar 3 maşini cu aparatura necesară.

Mihai Stoica, ironie supremă la adresa sistemului VAR

Mihai Stoica a avut o ironie maximă la adresa sistemului VAR, după meciul Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Managerul general de la FCSB râde de implementarea video-arbitrajului în fotbalul românesc.

Reclamă

Rapid a învins-o pe U Cluj printr-un gol din penalty marcat de Dugandzic, după verificarea VAR. După meci, Eugen Neagoe și Denis Ispas s-au plâns de faza petrecută în etapa precedentă, când U Cluj nu a primit penalty în meciul cu Voluntari, la un henț în careu al lui Ricardinho.

Mihai Stoica a intervenit în stilul caracteristic în scandalul legat de arbitrajul-video.

„VAR-ul e doar ca să consume dubele motorină. Dac-or fi diesel”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe, discurs manifest la adresa VAR după Rapid – U Cluj 1-0

„Este o ruşine ce se întâmpă cu VAR-ul. Ba este VAR, ba nu este VAR. Probabil că nu văd bine oamenii. Ei nici măcar la reluări nu văd. Etapa trecută avem penalty clar, nu au văzut. Acel domnn Coza care trebuia să vadă, pentru că cei 3 oameni dormeau acolo. Probabil că avea VAR nestins, aşa e o vorbă la ţară. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o ruşine. Se aruncau prin careu să ceară penalty. Am pierdut cu un şut pe poartă. În seara asta a văzut bine VAR-ul. Vede când vrea. Este o ruşine, dar nimeni nu ia nicio măsură. Se supără domnul Vassaras. Păi, supără-te! Ce să facem cu VAR-ul pentru că la fiecare etapă sunt greşeli. Nu am văzut pe nicăieri să se stea 10 minute să se ia o decizie. Noi trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să îi întrebăm dacă dăm penalty”, a spus Eugen Neagoe, conform digisport.ro.

Şi Denis Ispas, jucătorul celor de la U Cluj, a dat de pământ cu sistemul VAR.

„El o vede, eu întorc capul, încerc să mă feresc. Dacă mă întrebați pe mine, este penalty, mă lovește mingea. Dar nu înțeleg ideea asta, într-un meci este penalty, un meci nu este penalty. De când e VAR stăm mai mult pe teren până se decid ei. Important e că noi meciul trecut am avut penalty, poate obțineam și noi prima victorie cu penalty.

Azi au avut argumente să dea penalty, dar nu înțeleg schimbărilea astea de la un meci la altul. Ușor, ușor nu o să mai fie încredere, situațiile nu sunt roz, la niciun club din România nu sunt roz. Eu sunt unul dintre oamenii care a pus umărul la întoarcerea Universității Cluj în Liga 1. Noi iertăm pe toată lumea și pe noi nu ne iartă nimeni. Nu știu cum va fi terenul cu Craiova, dacă ploua la meciul cu Sepsi, răsărea și orezul”, a spus Denis Ispas.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”