Închide meniul

Cristi Balaj iese la atac după ce CFR Cluj a rămas în 9 oameni la Ploieşti: „Decizie exagerată!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 22:26

Reclamă
Cristi Balaj iese la atac după ce CFR Cluj a rămas în 9 oameni la Ploieşti: „Decizie exagerată!

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj

Cristi Balaj, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Cristi Balaj iese la atac după ce CFR Cluj a rămas în 9 oameni la Ploieşti. În minutul 68, Emmanuel Yeboah şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Acesta a comis un fault dur, iar spiritele s-au încins la Ploieşti. Şi Dan Petrescu a fost eliminat de Iulian Călin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 79, a văzut cartonașul roșu și Gabriel Debeljuh, pentru că și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

Cristi Balaj iese la atac după ce CFR Cluj a rămas în 9 oameni la Ploieşti

„Mi se pare o decizie exagerată la Yeboah. Pentru a fi eliminare, chiar dacă un jucător joacă mingea, poate fi eliminat atunci când are răutate. Dacă are acea intensitate şi întinde piciorul, full contact pe adversar.

Aici a avut intenţie doar să joace mingea, i-a fugit piciorul de sprijin şi nu a avut timp să retragă piciorul şi nicio clipă nu întinde piciorul ca să folosească talpa. Adversarul a venit în piciorul lui, s-au dus unul spre celălalt. N-a existat răutate şi talpa se duce în lateralul jucătorului. Trebuia să primească galben, clar!

Debeljuh foloseşte braţul, dar e jenat de adversar cu antebraţul, dar trebuia să fie mai atent, pentru că are acea mişcare. E corect acordat de data aceasta. Mişcarea e din faţă în spate, e corectă decizia”, a declarat Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Gabriel Debeljuh şi-a ieşit din minţi după ce a fost eliminat de Iulian Călin. Acesta și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

Ardelenii au obținut o victorie chinuită împotriva echipei lui Adrian Mihalcea. Dan Petrescu a fost eliminat, iar campioana României a încheiat partida în 9 oameni.

„Nu ştiu ce a văzut arbitrul. Nu am văzut aşa ceva. Pentru mine a fost penibil. Vrem să câştigăm joi şi să mergem în play-off”, a declarat Gabriel Debeljuh la Digi Sport.

Reclamă

Andrei Burcă a trecut rapid peste finalul nebun de la Ploieşti şi a transmis că este cu gândul la returul cu Șahtior Soligorsk din UEFA Conference League.

„Am făcut o primă repriză bună. Mai puteam să marcăm. După pauză mai puteam să mai ţinem de minge. Felicit băieţii pentru că am dat dovadă de tărie de caracter. În afară de acea bară, nu ştiu dacă au avut ocazii.

Mă bucur că este VAR, avem încredere. Mergem sănătoşi acasă. Joi ne aşteaptă o partidă foarte importantă. Trebuie să fim mai atenţi în apărare. Trebuie să intrăm în teren concentraţi. În tur a fost 0-0. Se joacă 90 de minute şi trebuie sî producem fotbal”, a spus şi Andrei Burcă.

Ovidiu Hoban a pasat decisiv la golul lui Karlo Muhar şi a creat faza de la care a marcat Emmanuel Yeboah. Ajuns la 39 de ani, acesta a transmis că se simte excelent.

„Mă bucur că îmi spuneţi că am fost omul meciului. Am câştigat un meci greu, cu multe evenimente. E important că am câştigat. Încă mai pot. Eu mă antrenez zi de zi”, a declarat acesta.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și