Închide meniul

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs! Cum explică decizia centralului de a nu dicta niciun penalty pentru Petrolul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 10:23

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs! Cum explică decizia centralului de a nu dicta niciun penalty pentru Petrolul

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs!

Cristi Balaj, la un meci al lui CFR Cluj / Profimedia Images

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs! Preşedintele lui CFR Cluj consideră că centralul a procedat corect atât la faza din minutul 32, cât şi la cea din minutul 48.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Petrolul s-a încheiat 1-0, dar oaspeţii au susţinut că trebuiau să primească două lovituri de la 11 metri. În minutul 32, a avut loc un contact în careu între portarul Răzvan Sava şi Alexandru Musi, jucătorul Petrolului, în timp ce acesta se îndrepta spre balon.

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs!

Ulterior, în minutul 48 al meciului, fundaşul Arlind Ajeti i-a pus talpa pe gleznă, în careu, lui Pedro Justiniano. Nici la acea fază Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

Dacă se întâmplă ceva foarte clar la această fază, este jucarea mingii de către portar. După asta apare un contact întâmplător, pentru că fotbalul se joacă în mișcare. Vedem atacantul care îşi lasă vârful picioarelor, ceea ce înseamnă că el nu mai are intenţia să păşească. Nici nu îşi doreşte acest lucru.

În momentul în care un atacant târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar că îşi doreşte să cadă. Să vă uitaţi la vârful picioarelor lui.

Reclamă

De ce nu a mers la VAR? În momentul în care arbitrul din camera VAR sesizează că atacantul forţează şi îşi târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar. Mesajul pentru arbitru este că atacantul îşi doreşte să cadă. El refuză să încerce să păşească”, a declarat Cristi Balaj pentru primasport.ro despre faza din minutul 32.

„Există circumstanțe care oferă o neclaritate”

Cristi Balaj a comentat şi faza din minutul 48, atunci când Ajeti l-a atacat cu talpa pe Pedro Justiniano.

Din ce am discutat cu jucătorul, a ajuns târziu pentru că inițial a fost tras din spate de un adversar, suficient cât să nu poată porni atunci când și-a dorit. Dacă nu dai fault pentru că este o ținere scurtă, care-l împiedică să ajungă la timp, atunci dai penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Ajeti, din ce am înțeles, a ajuns cu întârziere la minge pentru că este ținut scurt, dar suficient, pentru a nu porni la timpul potrivit.

De ce nu a intervenit VAR? Probabil arbitrul a considerat că există circumstanțe care oferă o neclaritate”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Dialogul incredibil pe care Istvan Kovacs l-a avut cu arbitrul din camera VAR: „E grav!”

Iată dialogul incredibil pe care Istvan Kovacs l-a avut cu arbitrul din camera VAR. La faza din minutul 48, Istvan Kovacs a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe arbitrul din camera VAR dacă e penalty pentru Petrolul.

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48. „Lupii” au primit un corner în startul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj. Mingea a fost centrată în centrul careului, iar Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes.

Fundaşul central al ardelenilor s-a dus cu talpa pe piciorul adversarului şi, în cele din urmă, balonul a fost îndepărtat de jucătorii CFR-ului. „Pentru Petrolul?” au fost cuvintele care s-au putut citi pe buzele lui Kovacs. Momentul a stârnit reacţii dure din partea lui Constantin Zotta şi Basarab Panduru.

Comunici pentru penalty. Era evident. Când îţi spune că e o situaţie de penalty trebuie să pui nişte întrebări, la ce fază, poate mi-a scăpat, aici nici măcar nu întreabă. Este grav!”, a spus Zotta la orangesport.ro, în timp ce se uita la imaginile cu Istvan Kovacs. „De ce întreabă pentru Petrolul? (n.r. către Zotta) Ai vorbit un minut şi nu mi-ai zis”, a spus şi Basarab Panduru.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și