Închide meniul

Cristi Balaj, mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia: „Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 12:01

Reclamă
Cristi Balaj, mesaj acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia: Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți!”

Cristi Balaj a dezvăluit motivul pentru care CFR Cluj a votat împotriva regulii U21

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a avut un mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia, 1-1! Președintele campioanei României s-a arătat iritat de reacțiile pe care jucătorii roș-albaștrilor le-au avut, la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FCSB au acuzat o lovitură de pedeapsă neacordată la o fază din finalul primei reprize, când David Miculescu a fost doborât în careul ardelenilor. Totodată, portarul Ștefan Târnovanu a criticat faptul că jucătorii CFR-ului ar fi tras de timp.

Cristi Balaj, mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia

Oficialul CFR-ului consideră că nu se impunea acordarea unui penalty la faza care l-a avut protagonist pe David Miculescu. Acesta a mai punctat faptul că jucătorii FCSB-ului ar trebui să fie mai atenți la ceea ce declară la interviuri.

„În meciul de aseară am avut prezențe în careul advers atâtea cât am avut în alte 4-5 meciuri adunat la un loc. Au avut un portar bun, până la golul lui Florinel Coman, nu prea au avut ocazii. A venit golul împotriva cursului jocului.

Apoi a fost un meci deschis, s-a jucat cu garda jos, de asta au apărut ocazii și la poarta noastră. Este frustrant că am jucat bine și nu am cum să nu fiu dezamăgit. Fotbalul este un sport de contact, una este să atingi, alta este să vii cu talpa pe piciorul lui Miculescu. Iar acest lucru nu s-a întâmplat.

Reclamă

Era ca și o barieră. Eu m-am uitat cu atenție, nu am văzut să îi pună piedică. Portarul nu a venit cu talpa spre atacantul celor de la FCSB. Apropo de văicăreli. Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți.

Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng de la faza aia. Este contuzionată glezna. A încercat să revină, dar a acuzat problema și nu a putut continua. Eu am obosit și faptul că discut de arbitraj… devin penibil.

Nu am cum să vin să lămuresc jucătorii să își vadă de joc, de meci, să nu comenteze la deciziile arbitrilor. Nu mai vreau să vorbesc, trebuie să fiu preocupat de jocul echipei. Dar la faza cu Bîrligea nu știu care au fost considerentele.

Reclamă 4 / 0/3

Eu evit și nu mai vreau să vorbesc. În următoarele două etape se pot întâmpla multe. Dacă luăm jocul din acest an, din ianuarie, când am câștigat fără drept de apel la Constanța, campionatul se joacă.

Aseară nu ar fi fost o surpriză să câștigăm. FCSB a avut ocazii doar după ce a egalat. Noi am forțat și am fost cu fundașii centrali în c„areul lor. Ne-am dorit mult să câștigăm. Dacă ar fi fost 2-0, ar fi fost altceva”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Ștefan Târnovanu, nemulțumit de arbitraj după CFR Cluj – FCSB 1-1

Portarul FCSB-ului s-a arătat foarte nemulțumit de faptul că jucătorii CFR-ului ar fi tras de timp.

Şi eu sunt la fel de supărat ca şi el (n.r.: ca şi Coman) pentru că în prima repriză am făcut un meci foarte, foarte slab.

În prima repriză nu am avut decât acea fază cu Miculescu, apropo, ieri la Farul, la Mazilu, a fost aceeaşi fază. Farul a primit penalty, noi nu. Bine, nu intrăm în astea…

În a doua repriză am egalat, până la urmă e echitabil egalul, dar eu voiam să câştig. Am început foarte slab, au făcut presiune pe noi şi până am primit golul nu am jucat absolut nimic.

În a doua repriză cei de la CFR s-au mulţumit cu 1-0, în stilul lor, au tras de timp un milion de ani, au stat cinci minute la un aut… Dacă ei așa vor, sper din tot sufletul să câștigăm toate meciurile și să fim campioni”, a spus Ştefan Târnovanu, la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB 1-1, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și