Închide meniul

Cristi Balaj, reacţie după ce Dan Petrescu a înjurat şi a sărit la bătaie după meciul cu Farul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 10:35

Cristi Balaj, reacţie după ce Dan Petrescu a înjurat şi a sărit la bătaie după meciul cu Farul

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Cristi Balaj a avut o primă reacţie după ce Dan Petrescu a înjurat şi a sărit la bătaie după meciul cu Farul. Camerele TV l-au surprins pe Dan Petrescu în timp ce înjura şi chiar a vrut să sară la bătaie cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a prăbuşit emoţional la finalul partidei cu Farul şi a avut reproşuri inclusiv pentru Gică Hagi. Petrescu a oferit un adevărat circ pe teren.

Cristi Balaj, reacţie după ce Dan Petrescu a înjurat şi a sărit la bătaie după meciul cu Farul

Regret evenimentele care au avut loc la finalul meciului. Nu ne caracterizează și nu încurajăm astfel de lucruri. Nervii, stresul și ratările au dus la o oarecare exasperare și de aceea au fost și acele evenimente. 

Clubul CFR Cluj o felicită pe Farul pentru că a câștigat campionatul. Merită! Noi apreciem că Farul a jucat azi cu cea mai bună echipă. E un lucru normal. Ni se pare normal ca Farul să-și apere corect șansele, așa cum mi s-a părut normal când FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în sezonul trecut, iar Sepsi a câștigat acum în fața Craiovei.

Totuși, poate ar fi fost recomandat ca Zoli Iașko, văzându-l pe Dan Petrescu, să nu fie lângă el pe teren. Dan Petrescu a trăit meciul diferit de față cum l-a trăit Iașko. Probabil ar fi fost bine să evite să fie lângă el. Sunt convins că s-au aruncat cuvinte grele, pe care ambii le regretă”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul 1-2

Dan Petrescu a făcut „circ total” la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” i-a făcut reproşuri lui Gică Hagi, chiar pe teren, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în ultima etapă a sezonului de Liga 1.

În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj a terminat sezonul de Liga 1 pe locul trei, calificându-se astfel la barajul pentru cupele europene, unde se va duela cu FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a dus „glonţ” la jucătorii lui Gică Hagi, şi a purtat un dialog aprins cu Dragoş Nedelcu.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, după ce spiritele s-au mai calmat, Gică Hagi a mers la Dan Petrescu să-l salute, după meci. Acesta a fost momentul în care „Bursucul” a fost surprins reproşându-i anumite lucruri „Regelui”. Hagi, pe de altă parte, a fost extrem de calm, şi a zâmbit ironic după scurta discuţie purtată cu fostul său coleg de la echipa naţională.

De altfel, Gică Hagi a fost întrebat şi la conferinţa de la finalul meciului despre scandalul iscat de Dan Petrescu. „Regele” a declarat că îi înţelege supărarea „Bursucului”, având în vedere că CFR Cluj a prins cu greu poziţia a treia din play-off, după cinci titluri cucerite consecutiv.

În fotbal, când câştigi eşti bucuros, respectat. CFR Cluj a câştigat titlul cinci ani. În seara asta, noi suntem fericiţi şi suntem cei mai buni. Dan, la mentalitatea pe care o are, e clar că e supărat. Dar eu sunt fericit, jucătorii m-au făcut fericit, am arătat că suntem mai buni decât oricare. Cred că am jucători compleţi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și