Închide meniul

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali. Ce a spus oficialul, după atacul latifundiarului

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 19:05

Reclamă
Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali. Ce a spus oficialul, după atacul latifundiarului

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali. Oficialul celor de la CFR Cluj i-a răspuns patronului de la FCSB, care a criticat formația clujeană după tranzacția legată de împrumutul lui Petrila la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a ajuns în Giulești, sub formă de împrumut, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Totuși, potrivit unei înțelegeri cu Sepsi, formația covăsneană ar fi trebuit să primească o sumă de bani după această tranzacție, lucru care nu s-a întâmplat.

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali. Președintele clujenilor a amintit cazul valiza

Președintele celor de la CFR Cluj i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera i-a criticat pe clujeni pentru că nu și-au onorat înțelegerea cu Sepsi. Pentru a nu le plăti covăsnenilor valoarea pentru cele 20 de procente păstrate de aceștia dintr-un viitor transfer al lui Petrila, oficialii din Gruia l-au trimis pe fotbalist în Giulești pentru 500.000 de euro, iar cei de la Rapid au posibilitatea de a-l cumpăra definitiv pentru încă 200.000 de euro. Astfel, Spesi ar urma să primească bani de pe urma procentelor doar din acea sumă.

Gigi Becali a catalogat această tactică a CFR-ului ca fiind o „înșelăciune” și l-a atacat pe Cristi Balaj. Totuși, răspunsul oficialului nu a întârziat să apară.

Cristi Balaj a ținut să menționeze cazul valiza, un dosar de corupție în care Gigi Becali a fost condamnat, după a încercat să le ofere suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de la U Cluj pentru a câștiga o întâlnire cu CFR. Dacă „șepcile roșii” s-ar fi impus în acea partidă, FCSB ar fi câștigat titlul.

Reclamă
Reclamă 4

„Astea nu sunt acuzații. Persoane care au fost implicate în cazul cu valiza și care au probleme cu legea nu sunt în măsură să ne dea sfaturi. A fost o tranzacție și atât”, a spus Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Cele două formații se vor duela duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua”. Meciul reprezintă revenirea FCSB-ului în „templul fotbalului românesc”, după o pauză de 8 ani. Meciul care contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1 va putea fi văzut în format live text pe As.ro.

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Cristi Balaj

„Aș vrea să-i răspund lui nenea Balaj. Băi, noi suntem proști? Măcar taci din gură, intră cu capul în nisip și gata. Zice că a dat 500.000 pe împrumut și 200.000 (n.r – pentru transferul definitiv). Păi 20% din 700.000 înseamnă 140.000. Atât e valoarea lui dacă l-ai dat cu 700.000. De fapt, 200.000 costă, pentru că 500.000 e împrumutul. Deci 20% din 200.000 e 40.000. Atât e valoarea lui, el atât costă. Cu alte cuvinte, tu spui că se duce la Rapid, un club atât de mare, care îi face o oglindă și îi crește valoarea.

Reclamă

Nu poți să ne minți, să ne spui așa ceva. Trebuie să ai prea mare tupeu să vorbești și să explici ce corectă tranzacție au făcut ei. Nu, bă, nu mai merge așa! Eu îi transmit și lui Șucu să aibă grijă că ăștia fac tot felul de mișmașuri și nu cred că îi trebuie lui Șucu asta. Bă, are 50%, dă-i 50%. Are 30%, dă-i 30%. Te-ai înțeles în contract, ai scris așa, respectă! Nu mai merge ca pe vremuri cu Sechelariu, Pinalty, Pădureanu și șmecherii. Suntem în 2023. Suntem oameni de afaceri.

Atunci eram mai la început, dar acum nu mai merge. Ai promis 7 lei, dă 7 lei. Asta este înșelăciune! Eu, dacă sunt procuror și anchetez asta, îi bag la înșelăciune. Cum adică să dau serviciile pe un an costă 500.000, iar dacă ți le dau serviciile pentru totdeauna costă numai 200.000? Ai ceva la cap? Suntem proști toți și ești deștept tu, Balaj? Nu mă deranjează de alte cluburi, dar e prea obrăznicie mare. E prea obraznic! Măcar să tacă din gură. Ăștia de la Rapid nu au încercat să ne mintă. Angelescu, om cuminte, a zis că-i costă 700.000. Rapid n-are vină. Ei au propus tranzacția, CFR-ul. Dacă a propus-o CFR-ul, Rapid a acceptat. Ei n-au furat cu nimic pe Sepsi, deci ei nu sunt hoți. Unde ai pomenit în lumea asta 500.000 de euro închiriatul?”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și