Închide meniul

Cristi Balaj şi Neluţu Varga au luat decizia finală. Ce trebuie să facă Dan Petrescu pentru a rămâne la CFR Cluj. Preşedintele campioanei a rupt tăcerea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2022, 23:56

Cristi Balaj şi Neluţu Varga au luat decizia finală. Ce trebuie să facă Dan Petrescu pentru a rămâne la CFR Cluj. Preşedintele campioanei a rupt tăcerea

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Cristi Balaj şi Neluţu Varga au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Dan Petrescu. Şefii campioanei României merg în continuare pe mâna antrenorului care a scris istorie pe banca lui CFR Cluj, dar i-au impus o condiţie esenţială pentru a rămâne până la finalul sezonului pe banca grupării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a riscat să fie demis după umilinţa suferită în preliminariile Champions League. CFR a fost eliminată de Pyunik, la lovituri de departajare, şi a înregistrat una dintre cele mai grele înfrângeri din istoria clubului.

Cristi Balaj şi Neluţu Varga au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu

Preşedintele clujenilor a rupt tăcerea şi a recunoscut ce a discutat cu patronul Neluţu Varga. A dezvăluit că „Bursucul” e sigur de postul său numai dacă va califica echipa în grupele Conference League.

Am vorbit cu domnul Varga a doua zi după meci și a fost mai mult decât clar: continuăm cu Dan Petrescu.

Rămâne de văzut dacă va pleca. Subpoziții nu facem. Este antrenorul nostru, are contract pe doi ani, contează să ne califice, să câștigăm meciuri„, a declarat Cristi Balaj la digisport.ro.

Reclamă

În ultimele zile au apărut tot mai multe zvonuri că Roberto De Zerbi ar fi înlocuitorul lui Dan Petrescu. Antrenorul de 43 de ani, care a jucat în Gruia, e liber de contract după despărţirea de Şahtior Doneţk. Şi Mirel Rădoi ar fi fost ofertat de Neluţu Varga, dar fostul selecţioner a refuzat propunerea campioanei României.

Roberto de Zerbi s-a remarcat în cei trei ani în care a antrenat-o pe Sassuolo. Între 2018-2021, la echipa de Serie A, de Zerbi a mizat pe un stil ofensiv, plăcut de fani. Totodată, antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost şi în atenţia Barcelonei, directorul sportiv al „catalanilor” confirmând interesul pentru italian.

Ca jucător, acesta a fost măcinat de accidentări, în momentul când a ajuns la Napoli. La CFR Cluj, italianul a evoluat timp de 2 sezoane şi jumătate, între februarie 2010 şi iulie 2012, devenind rapid unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul lotului.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj, favorită în următoarele meciuri din Conference League

Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj se pregăteşte pentru duelul cu Inter Club d’Escalades. Ardelenii au de departe prima şansă în faţa echipei semi-profesioniste care este campioană în Andorra. Meciul din Gruia va fi joi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Câștigătoarea duelului dintre CFR Cluj și Inter D’Escaldes va juca cu Șahtior Soligorsk. Partidele din turul 3 preliminar al Conference League se vor disputa pe 4 și 11 august.

Recomandări
  • Anunţul lui Cristi Balaj despre viitorul lui Dan Petrescu
  • Ce se întâmplă cu antrenorul campioanei CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și