Închide meniul

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua: „Băi, ne omoară lumea! Era înjurat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 17:42

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua: „Băi, ne omoară lumea! Era înjurat!

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua. Este vorba de aducerea lui Ionel Dănciulescu de la marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a jucat prima dată la Dinamo, de unde a plecat în Turcia. La revenirea în ţară, Ionel Dănciulescu a revenit la marea rivală. Borcea a pus la cale un plan diabolic şi l-a transferat pe Dănciulescu direct de la Steaua.

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua

Pe Dănciulescu l-am luat cel mai greu. Ambiție! A fost o ambiție pentru că eram director de marketing când a plecat în Turcia și de acolo l-au luat ăștia de la Steaua. Ne dădea goluri tot timpul, la fiecare meci. L-am luat de la Slatina, l-am vândut și de acolo l-a luat Steaua. I-am spus lui Giovanni să-l luăm.

‘Băi, Borcea, ne omoară lumea!’. Am stat doi ani de zile pe capul lui până am luat o hârtie de la Steaua. Nu transfer direct la Dinamo, ‘Jucătorul Ionel Dănciulescu se transferă pentru suma de…’, n-a spus pentru extern.

Atunci am plătit a doua zi și l-am luat. A meritat cu vârf și îndesat, chiar dacă vreo 3-4 ani m-am luptat cu galeria și cu el. Marca 20-30 de goluri și era înjurat. De multe ori a vrut să renunțe, nu mai suporta presiunea. Am fost alături de el, este un caracter și mă bucur că este la CS. Mă bucur că a dat atâtea goluri pentru Dinamo”, a spus Cristi Borcea, conform sport.ro.

Reclamă

Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion

Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion, anunţând că decizia guvernului e cel mai bun lucru care s-a întâmplat la clubul din Ştefan cel Mare după Revoluţie.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncţionale, al cărei beneficiar va fi Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Arena va avea peste 25.000 de locuri.

„Credeam că se face stadionul, da. E cea mai mare realizare din ultimii 34 de ani. Se face sigur! De Dinamo nu vorbesc (n.r. de echipă).

Reclamă 4 / 0/3

După mulți ani, trăim și noi satisfacția de a merge la EURO. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la EURO, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”, a spus Borcea, la Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și