Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Borcea a dezvăluit planul prin care a încercat retrogradarea Stelei: „Ce noroc a avut cu Gigi Becali şi Victor Piţurcă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2023, 11:32

Reclamă
Cristi Borcea a dezvăluit planul prin care a încercat retrogradarea Stelei: „Ce noroc a avut cu Gigi Becali şi Victor Piţurcă

Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a dezvăluit care a fost planul prin care a încercat retrogradarea Stelei. Omul de afaceri şi-a dorit să o răpună pe marea rivală chiar înainte ca Gigi Becali să devină finanţator al roş-albaştrilor, în urmă cu două decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a fost la conducerea lui Dinamo între 1995 şi 2012. S-a „războit” în toată acea perioadă cu naşul său, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îl tachinează şi acum, mai ales după ce gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns în Liga 2.

Cristi Borcea a dezvăluit planul prin care a încercat retrogradarea Stelei

Fostul acţionar şi preşedinte executiv al „câinilor” a recunoscut că ajunsese să le ofere prime tuturor adversarelor echipei din Ghencea. Gigi Becali şi Victor Piţurcă i-au dat planul peste cap şi au ţinut-o pe Steaua în prima ligă.

Mă mai sună şi îmi spune: ‘Dinamo, săraca, în Liga 2. Tragic. I-am zis (n.r. lui Gigi Becali): ‘Ce noroc a avut Steaua cu tine. Dacă nu veneai…’. Când a venit atunci mă duceam la directe… dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua. Să-i bată să se ducă în divizia a doua. Erau pe locul 14-15. A venit el şi cu Piţurcă şi au salvat echipa„, a declarat Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dinamo tocmai a învins-o la scor de neprezentare pe Oţelul şi s-a apropiat la un singur punct de gălăţeni, care ocupă ultima treaptă a podimului. Din moment ce CSA Steaua nu a primit drept de promovare, echipa aflată pe locul 3 obţine promovarea directă.

Reclamă

În schimb, FCSB este în luptă pentru câştigarea titlului în Liga 1. Gigi Becali anunţă că nu se gândeşte să lase echipa moştenire celor trei fete pe care le are. În schimb, i-a făcut o propunere surpriză lui Florin Talpan, juristului de la CSA cu care se luptă în instanţă.

Eu sunt pe minus 20 de milioane de euro în acest moment. Jumătate din academie, la vară, e gata. Ce, sunt nebun? Dau banii mei la fotbal? Am 65 de ani, nu mă mai interesează imaginea. Nu vreau politică, eu merg la biserică.

N-am să las niciodată moștenire echipa de fotbal. Eu nu o las la familia mea. Înseamnă să îți ții copiii lângă foc, ar înseamna falimentul familiei. Nu vreau să fac asta!

Reclamă 4 / 0/3

Cui să o vând, că nu o cumpără nimeni? I-o dau lui Talpan, vino și ia-o tu. Păi, ce să fac? Să dau 5, 10 milioane din banii mei? E greu! Cât trăiesc, eu pot să o gestionez.

Eu am auzit că și Mihai Rotaru vrea să scape de fotbal, dar nu știe cum să iasă”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. De asemenea, Borcea a mai transmis un mesaj clar şi despre derby-ul pe care „câinii” îl vor avea cu CSA Steaua, în Liga a 2-a.

Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

Reclamă

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și