Închide meniul

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns. Momentul în care a cedat definitiv

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2023, 10:15

Reclamă
Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns. Momentul în care a cedat definitiv

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns

Cristi Borcea, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns echipa sa de suflet, Dinamo, şi a izbucnit în plâns. Chiar fostul patron al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit care a fost momentul în care nu s-a mai putut abţine şi a cedat definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece prin unul dintre cele mai grele momente din istorie. Reveniţi în Liga 1, „câinii” continuă să fie sub ameninţarea retrogradării. Nu au mai bătut pe nimeni de 13 etape şi sunt pe penultimul loc în clasament. Pentru Dinamo urmează chiar meciul cu „lanterna roşie”, FC Botoşani, care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns

Borcea s-a prăbuşit emoţional în momentul în care l-a auzit chiar şi pe patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, că nu acceptă un pas greşit cu Dinamo. Moldovenii sunt singura echipă fără victorie în actuala stagiune.

Când am auzit declarația lui Iftime, că trage obloanele dacă nu bate pe Dinamo, mi-au dat lacrimile. Ar trebui ca, în al 12-lea ceas, cei care conduc să se mai uite în arhivă, să vadă ce a fost Dinamo.

Când eram pe locul 2, suporterii ne umpleau gardurile cu mesaje. Sper să aducă jucători, să facă transferuri și să salveze ce mai e de salvat. Cred că vor reuși, sper, îmi doresc asta”, a declarat Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Reclamă

Dinamo nu şi-a trecut în cont niciun punct în precedentele cinci etape. În cazul unui eşec cu FC Botoşani, ajunge pe ultimul loc în Liga 1.

Sub conducerea lui Borcea (1995-2012), Dinamo a castigat patru titluri (2000, 2002, 2004, 2007), cinci Cupe ale Romaniei (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) si o Supercupă (2005).

„De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?” Zeljko Kopic, răspuns sincer

De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?” a fost întrebarea la care Zeljko Kopic a oferit un răspuns sincer, care a fost adresat direct șefilor clubului. Tehnicianul „câinilor” din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele de lot, înaintea pauzei competiționale din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Noul tehnician al celor de la Dinamo, venit la echipă după plecarea lui Ovidiu Burcă, a vorbit despre situația lotului. Acesta este de părere că oficialii clubului trebuie să facă o analiză asupra jucătorilor în pauza competițională, pentru a vedea de câte întăriri este nevoie, pentru realizarea obiectivului.

Acest aspect trebuie discutat după cele două meciuri pe care le mai avem de jucat. Trebuie să facem o analiză la nivel de club și, mai apoi, să luam niște decizii pe care, ulterior, le va știi toată lumea. Ambele compartimente, defensiv și ofensiv, trebuie întărite. Ele fac diferența în meciuri.

Noi putem pregăti totul la nivel tactic, dar dacă reacțiile sau gândirea noastră în cele mai multe din aceste situații, la nivel de detalii, nu sunt la un nivel ridicat, este foarte greu să ne așteptăm la rezultate mai bune”, a spus antrenorul lui Dinamo, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și