Închide meniul

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Vreţi să dansez Shakira în Divizia B?”. Anunţă investiţii uriaşe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2023, 22:19

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Vreţi să dansez Shakira în Divizia B?. Anunţă investiţii uriaşe

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea, la Arena Naţională / AntenaSport

Cristi Borcea a avut o reacţie savuroasă după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din turul barajului pentru Liga 1. Jucătorii lui Ovidiu Burcă sunt aproape de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa a peste 15.000 de fani, „câinii” au dat recital. Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1

Cristi Borcea a revenit după un deceniu la un meci al lui Dinamo şi a fost însoţit de un om de afaceri care ar putea investi la echipa din Ştefan cel Mare.

Am venit după 10 ani. Îmi era dor de atmosferă, o atmosferă extraordinară şi un rezultat extraordinar. Dar trebuie să trateze şi returul foarte serios şi sperăm să îi vedem şi în divizia A.

(Reporter: Aţi venit şi cu bani?) Nu se pune problema momentan, dar cu siguranţă vor veni şi banii în momentul în care se va face stadionul.

Reclamă

Este un investitor foarte puternic din toate punctele de vedere şi un mare dinamovist (n.r. despre investitorul cu care a venit la stadion). Nu eu personal (n.r. să investească), sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă adevărată şi care să se bată din nou la campionat şi la cupele europene. Sunt foarte mulţi care vor veni când va începe demolarea stadionului. Sperăm să fie cât mai mulţi oameni de afaceri potenţi. Dinamo, când se va gândi la Lupescu, Prunea, Răducioiu… ei ştiu ce înseamnă clubul… eu zic că vom avea un buget care va sări de 10 milioane de euro.

Acum ne vedem în Divizia A. (Reporter: Vă mai place Shakira?) Acum vrei să dansez Shakira în Divizia B?„, a declarat Cristi Borcea după meci.

Cristi Borcea şi-a adus fiii la Dinamo – FC Argeş!

Cristi Borcea a venit alături de doi dintre fiii lui la meci, Angelo şi Patrick. Chiar dacă anunţase că nu va mai veni la partidele lui Dinamo până nu va fi un nou stadion în Ştefan cel Mare, „Leonidas” s-a răzgândit şi a venit la duelul cu o miză uriaşă pentru gruparea alb-roşie. Dinamo încearcă să revină, după un sezon, în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea şi fiii lui au avut ce să vadă. În minutul 62 scorul era 6-1 pentru „câini” în barajul cu FC Argeş.

Totuşi, Borcea a dezvăluit nu are de gând să se mai investească la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

Oriunde mă duc, sunt foarte mulţi dinamovişti. Majoritatea, dacă nu toţi îmi cer (n.r. să se întoarcă la Dinamo) pentru că s-au obişnuit cu performanţele pe care le aveam. Eram o echipă de conducere: Badea, eu, Neţoiu, nea Cornel, Buduru, Stoenescu şi cu nea Tică Dănilescu. Am luat Dinamo, când am venit în 1995, era pe locul 14 şi am dus-o în cupele europene.

Din momentul ăla am luat ce jucători am vrut, s-au obţinut cele mai mare performanţe şi cei mai buni jucători din România la Dinamo au jucat. Dinamo a luat pe cine a vrut!”, a declarat Cristi Borcea, în luna aprilie, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și