Închide meniul

„Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 9:13

Reclamă
„Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid? Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu

"Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?" Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu

Victor Angelescu, Dan Şucu şi Cristi Chivu/ Colaj Profimedia

„Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” a fost întrebarea la care Victor Angelescu a oferit imediat răspunsul. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a transmis că nu se pune problema ca fostul internaţional să ajungă pe banca formaţiei de sub Grant, deoarece acesta este greu de adus în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu este dorit pe banca lui Ajax. Un cunoscut jurnalist italian a făcut acest anunţ despre fostul internaţional român, care o antrenează în prezent pe Inter Primavera.

„Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu

Victor Angelescu a declarat că Cristi Chivu şi-a făcut deja un nume în Italia, astfel că nu va lua în calcul preluarea unei echipe din Liga 1. Acţionarul de la Rapid s-a declarat convins de faptul că fostul internaţional va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori români.

De asemenea, Angelescu a transmis un mesaj şi despre varianta Mircea Lucescu, pentru Rapid. Oficialul giuleştenilor a recunoscut că această mutare nu depinde de el, ci doar de dorinţa antrenorului român.

„Eu aș vrea să vorbim despre lucruri realiste. Cred că în momentul de față nicio echipă din România nu-l poate aduce pe Cristi Chivu. El a făcut niște sacrificii pentru a ajunge la un nivel mare, a fost pe la juniorii lui Inter, nu cred că are de gând să ajungă în țară.

Reclamă

Din punctul meu de vedere o să ajungă unul dintre cei mai mari antrenori români, normal că ne-am gândi la el.

Tot timpul suntem întrebați de Mircea Lucescu, dar răspunsul nu e la noi. Normal că ne-am dori să-l avem alături de noi. Eu cred că dânsul își dorește să antreneze în continuare afară”, a declarat Victor Angelescu, conform digisport.ro.

„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid

„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” a fost întrebarea la care Victor Angelescu nu s-a ferit să răspundă. Acţionarul minoritar al Rapidului a venit cu ultimele informaţii despre ceea ce se întâmplă la clubul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a recunoscut că a fost luat prin surprindere de situaţia în care a ajuns preşedintele Rapidului. Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice. Urmează o şedinţă în care să se decidă viitorul lui Niculae.

„(E posibil ca Daniel Niculae să nu mai fie preşedinte?) O să avem o şedinţă. E a doua surpriză pentru mine, nu mă aşteptam să treacă din suspect în inculpat. Trebuie să înţelegem şi noi ce putem face. O să avem o şedinţă, trebuie să înţelegem ce urmează în acest dosar. E o chestie personală pentru un om.

Avem avocatul care l-a şi reprezentat. Trebuie să înţelegem ce repercursiuni pe parte sportivă. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, o să vedem într-o şedinţă„, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și