Închide meniul

Cristi Manea, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0: „Lucrăm foarte mult. Vom fi şi mai puternici”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2023, 0:03

Reclamă
Cristi Manea, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0: „Lucrăm foarte mult. Vom fi şi mai puternici

Cristi Manea, după CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0

Cristi Manea, în CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0 / Profimedia

Cristi Manea a vorbit după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0. Echipa lui Andrea Mandorlini a debutat cu dreptul în noul sezon, câştigând partida de pe teren propriu cu nou-promovata Poli Iaşi fără prea multe emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a marcat al doilea gol al clujenilor, după ce a profitat de o gafă a apărării celor de la Poli Iaşi. Manea a urmărit degajarea lui Ţîru şi l-a învins pe portarul Jankov cu o lovitură de cap.

Cristi Manea, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0: „Lucrăm foarte mult. Vom fi şi mai puternici”

Andrea Mandorlini a schimbat sistemul la CFR Cluj, iar Manea are un rol mai ofensiv sub comanda noului antrenor. Acesta a declarat că se simte foarte bine în această poziţie şi că jucătorii clujenilor se simt foarte bine cu noul antrenor.

De asemenea, Cristi Manea a declarat că nu se gândeşte în acest moment la o plecare de la CFR Cluj şi că va lua în calcul acest lucru cu condiţia ca oferta să fie un bună, atât pentru el, cât şi pentru club:

„Sunt foarte fericit pentru că am luat toate cele trei puncte, acesta era obiectivul. Sunt fericit că am reuşit să marchez din nou.

Reclamă

Mă simt bine. Şi la echipa naţională am jucat acolo, puţin mai ofensiv. Lucrăm foarte mult să pasăm, să ne mişcăm. Uşor-uşor, vom fi şi mai puternici.

Sunt foarte bucuros pentru ei, merg la mai bine. Le urez multă baftă. Sincer să vă zic, nu ştiu nimic (n.r. despre oferte). Eu dau 100% la CFR Cluj, este echipa sufletului meu.

(n.r. ai accepta o ofertă din Arabia Saudită) Nu ştiu, aş rămâne în balanţă. Depinde, dacă mă ajută pe mine şi dacă ajută şi clubul.

Reclamă 4 / 0/3

Ne place de el (n.r. Andrea Mandorlini), ne explică foarte mult, este un stil diferit, dar eu cred că trebuie să luăm ce e mai bun de la fiecare antrenor”, a declarat Cristi Manea, la digisport.ro.

Daniel Birligea, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0: „Acum avem o identitate de joc”

Daniel Bilrigea a deschis scorul în minutul 12 al partidei cu Poli Iaşi. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost la locul potrivit, atunci când Jankov a respins centrarea lui Camora şi a trimis balonul în poartă.

În ciuda schimbărilor din punct de vedere tactic de la echipă, Daniel Birligea a declarat că lucrurile vor arăta şi mai bine pentru CFR Cluj în viitor şi că echipa are o identitate în joc:

„O să devenim o echipă cât mai compactă. Cu sistemul, cu limba e mai greu. Ne înţelegem cu antrenorul şi o să fie din ce în ce mai bine.

Suntem doi atacanţi care putem face ambele faze, e mai bine să ai doi atacanţi când joci cu această formaţie. O să mai schimbăm formaţia, acum avem o identitate de joc”, a declarat şi Daniel Birligea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și