Închide meniul

Cristi Manea, mesaj genial pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Petrolul 1-0: „Îi mulţumesc că m-a trimis la cap! S-a gândit un pic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 23:52

Cristi Manea, mesaj genial pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Petrolul 1-0: „Îi mulţumesc că m-a trimis la cap! S-a gândit un pic!

Cristi Manea a marcat golul victoriei în partida cu Petrolul

Cristi Manea a marcat în prelungirile partidei | Profimedia

Cristi Manea, mesaj genial pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Petrolul 1-0. Manea a marcat singurul gol al partidei în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a dezvăluit că i-a cerut voie să meargă în careul advers la faza golului marcat. Manea a mai spus că Petrescu s-a gândit puţin până să îşi dea acceptul.

Cristi Manea, mesaj genial pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Petrolul 1-0

Sunt foarte feritcit că am reuşit să marchez şi că am luat cele 3 puncte. Nu e uşor să nu joci acasă. Vreau să îi mulţumesc că m-a trimis la cap, pentru că i-am zis că dau mai tare cu capul de când m-am lovit aici. Vreau să îi mulţumesc pentru că m-am uitat la el şi s-a gândit un pic dacă să mă trimită să dau cu capul.

Mister le gândeşte foarte bine, jucăm din 3 în 3 zile. Împarte minutele şi toţi suntem jucători de valoare. Pe noi nu ne interesează cum jucăm, vrem să luăm cele 3 puncte. A fost o dezamăgire că nu ne-am calificat în playoff-ul Champions League sau Europa League„, a spus Cristi Manea după ce a marcat în CFR Cluj – Petrolul 1-0.

Sunt fericit că am reuşit să câştigăm meciul. Cu o fază fixă poţi să deschizi un meci. Noi vrem să facem treabă cât mai bună. Sunt pregătit să îmi asum rolul de lider. Sper să facem faţă. Aici, la CFR, trebuie să dai 100%. Nimeni nu e relaxat. Ştiam că Slavia e favorita grupei. Noi vom face tot posibilul să câştigăm„, a declarat şi Yuri.

Reclamă

CFR Cluj câştigă de 5 ani campionatul şi spuneţi că e cu noroc. Nu este noroc, exersăm foarte mult fazele fixe„, a spus şi Mario Camora.

CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0. Campioana României a dat lovitura în minutul 90+1

CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0. Campioana României a obţinut victoria în minutele de prelungiri. Cristi Manea a marcat golul de trei puncte, iar ardelenii au ajuns la patru victorii consecutive. „Lupii galbeni” au rezitat eroic până în minutul 90, însă defensiva lui Nae Constantin a cedat chiar în minutele de prelungiri.

Unicul gol a fost înscris de Cristian Manea (90+1), cu capul, în urma unui corner executat de Ciprian Deac. Claudiu Petrila a ratat o ocazie uriaşă (90+3) de desprindere, în situaţie de doi la unu cu portarul.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a suferit al treilea eşec consecutiv în campionat. CFR are patru victorii la rând, fără gol primit, trei dintre ele pe teren propriu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și