Închide meniul

Cristi Pulhac, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB: „Am să le spun asta”

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 11:48

Reclamă
Cristi Pulhac, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB: Am să le spun asta”

Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență

Jucătorii lui Dinamo, la meciul cu Universitatea Craiova / Hepta

Cristi Pulhac a transmis mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB! Fostul jucător al grupării din Ștefan cel Mare a vorbit despre situația fotbaliștilor legitimați în lotul „alb-roșu”, înaintea marelui derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre marile rivale contează pentru etapa a 17-a a sezonului de Liga 1 și se va juca pe Arena Națională. Meciul este programat duminică, de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Pulhac, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB. Ce a spus despre lotul „câinilor”

Fostul jucător al „câinilor” este de părere că Dinamo este un club care a supraviețuit datorită suporterilor și că fanii nu ar trebui să le ceară prea multe jucătorilor din lot, având în vedere că, în opinia acestuia, există fotbaliști care nu înțeleg „ce înseamnă Dinamo”. Totodată, acesta le-a oferit un sfat tinerilor din lotul lui Ovidiu Burcă.

„Cred că e de înțeles faptul că Dinamo a supraviețuit după plecarea oamenilor care au investit acolo, prin suporteri. Nici nu prea poți să ceri foarte multe jucătorilor, sunt jucători care nu înțeleg ceea ce înseamnă Dinamo, nu mai este chiar atât de multă tradiție, în afară de suporteri. În primul rând, calitatea și ambiția pe care o ai tu ca jucător, dacă vrei să ajungi mai departe.

Eu cred că sunt unii jucători tineri destul de talentați, dar am să le spun un lucru. E bine să tragi la fiecare meci, chiar dacă ești pe ultimul loc.

Reclamă

Un club cu Dinamo te salvează într-un fel și pe tine, lumea se uită cu alți ochi la meci și te ajută pe tine să progresezi în carieră. Am văzut și jucători delăsători, fac un meci bun și după unul mai puțin bun”, a spus Cristi Pulhac, potrivit sport.ro.

Înaintea partidei cu FCSB, cei de la Dinamo sunt pe poziția a 15-a în clasament, cu doar 10 puncte după cele 16 partide jucate. De cealaltă parte, „roș-albaștrii” pregătiți de Elias Charalambous se află pe primul loc, cu 34 de puncte.

Dorin Goian se aşteaptă la un singur lucru de la Dinamo – FCSB

Înainte de marea partidă de duminică, Dorin Goian este de părere că cei de la Dinamo nu vor reuși să o încurce pe vicecampioana României, având în vedere faptul că, în opinia sa, este o diferență mare de valoare între cele două formații. Totodată, fostul fundaș al „roș-albaștrilor” este de părere că jucătorii lui Elias Charalambous au o valoare individuală mult mai mare decât cei de la formația din Ștefan cel Mare și că astfel balanța meciului este înclinată înspre cei de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Vorbim strict de derby? Nu cred că Dinamo se va ridica la nivelul FCSB. Văd o diferență mare de valoare acum între cele două echipe.

Chiar dacă în derby-uri se poate întâmpla orice și atitudinea este alta, cred că valoare individuală este mult în favoarea celor de la Steaua (FCSB – n.r.). Nu văd cum ar putea Dinamo să o încurce pe FCSB”, a spus Dorin Goian, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și