Închide meniul
VIDEO

Cristi Săpunaru a dat tonul distracției după victoria cu Universitatea Craiova! Imagini senzaționale din vestiarul Rapidului

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 17:10

Reclamă
Cristi Săpunaru a dat tonul distracției după victoria cu Universitatea Craiova! Imagini senzaționale din vestiarul Rapidului

Cristi Săpunaru a dat tonul distracției după victoria cu Universitatea Craiova

Cristi Săpunaru, după un meci / Hepta

Cristi Săpunaru a dat tonul distracției după victoria cu Universitatea Craiova! Căpitanul giuleștenilor s-a dezlănțuit, în vestiar, după partida care a contat pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul meciului din Giulești, Rapid s-a impus în fața oltenilor cu scorul de 2-0. Marcatorii echipei lui Cristiano Bergodi au fost Funsho și Borja Valle. Datorită succesului, la finalul duelului rapidiștii au petrecut în vestiar.

Cristi Săpunaru a dat tonul distracției după victoria cu Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat în vestiarul giuleștenilor

După duelul cu oltenii patronați de Mihai Rotaru, Cristi Săpunaru a intrat în vestiarul echipei sale și a dat start la distracție! Acesta a încept să cânte un cântec al galeriei din Giulești, iar toți coechipierii, dar și staff-ul formației pregătite de Cristiano Bergodi, l-au acompaniat. Iată imaginile din vestiarul celor de la Rapid, după victoria din meciul cu Universitatea Craiova!

 

Reclamă

În următorul meci, rapidiștii lui Bergodi se vor duela cu CSA Steaua, în cadrul etapei a doua din cadrul grupelor Cupei României. Partida va avea loc pe stadionul din Ghencea, miercuri, de la ora 21:00.

După victoria din meciul cu Universitatea Craiova, Rapid se află pe poziția a 3-a în prima ligă, cu 26 de puncte după 13 partide jucate.

În următoarea etapă a campionatului intern, formația de sub Podul Grant o va întâlni pe FCSB, vicecampioana României. Partida va avea loc pe Arena Națională, duminică, de la ora 20:30. Meciul care contează pentru etapa cu numărul 15 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea lui Gabi Tamaș

Cristi Săpunaru a lansat un avertisment după retragerea lui Gabi Tamaş din activitate. Căpitanul Rapidului a transmis un mesaj superb despre fostul internaţional, care şi-a agăţat ghetele în cui cu două săptămâni înainte să împlinească  vârsta de 40 de ani.

Săpunaru şi Tamaş au jucat împreună la naţionala României. 67 de selecţii a adunat Gabi Tamaş la prima reprezentativă. Fundaşul alb-vişiniilor e convins că fanii selecţionatei tricolore îi vor simţi lipsa celui care a jucat la Dinamo şi FCSB.

„Tamaș mi-e prieten de mulți ani. Glumeam la începuturi că o să luăm o echipă odată împreună și era vorba de Rapid, dar n-avem bani suficienți s-o luăm.

E un om extraordinar, chiar dacă multă lume i-a dat în cap, mai ales în presă a fost făcut în fel și chip. E un fotbalist pe care România îl va regreta mulți ani”, a spus Săpunaru pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și