Închide meniul

Cristian Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 19:39 / Actualizat: 16 iulie 2023, 20:33

Cristian Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku

Cristi Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku

Captură Antena Sport

Cristian Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku. „Briliantul” a părăsit-o pe Rapid în această vară, pentru a semna cu formația din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Giulești va începe noul sezon din Liga 1 pe 14 iulie, pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Antena Sport.

Cristian Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku. Fundașul giuleștean nu o mai părăsește pe Rapid

Fundașul celor de la Rapid a declarat că nu va mai părăsi echipa condusă de Cristiano Bergodi, pentru că are o vârstă care nu îi mai permite acest lucru. Jucătorul va împlini 40 de ani în luna aprilie a anului viitor și nu mai consideră că poate fi o soluție pentru alte cluburi.

„Nu mai plec. La 40 de ani? Sub nicio formă”, a răspuns Cristian Săpunaru.

De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre situația actuală de la echipa de sub podul Grant. Acesta a declarat că abia așteaptă startul noului sezon și că speră ca echipa să termine pe podium.

Reclamă

„E greu că Adrian Mutu a plecat cu 6 zile înainte de începutul campionatului, dar îi doresc tot binele din lume, noi trebuie să terminăm pe podium cu noul antrenor.

E a 3-a oară când lucrez cu domnul Bergodi, prima dată a fost la 19 ani. E un antrenor valoros, care ne poate ajuta foarte mult în acest an. A câștigat 4 trofee în România, nu e ușor”, a mai spus jucătorul „feroviarilor”.

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi

Conform gsp.ro, plecarea lui Adrian Mutu ar putea aduce cu sine alte patru plecări de la Rapid. Costache, Ştefan, Ciobanu şi Oaidă s-ar putea despărţi de trupa de sub Grant după venirea lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la Rapid atunci când echipa era antrenată de Adrian Mutu. Ştefan, Ciobanu şi Costache au sosit la trupa giuleşteană în vara trecută, însă nu au confirmat şi astfel pot pleca în această perioadă de mercato.

Ştefan a fost mai mult rezervă la Rapid, în sezonul trecut, postul de fundaş stânga fiind securizat de Junior Morais. Ciobanu nu a impresionat nici în Giuleşti, bifând doar 13 meciuri, fiind de asemenea măcinat şi de accidentări.

Valentin Costache a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj. Mijlocaşul nu a reuşit să marcheze niciun gol în stagiunea precedentă, în cele 24 de meciuri bifate.

Cel de-al patrulea jucător aflat pe lista neagră a lui Cristiano Bergodi este Răzvan Oaidă. Mijlocaşul a ajuns la Rapid în această vară, dar nu a avut ocazia de a juca într-un meci oficial pentru echipa din Giulești.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și