Închide meniul

Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului: „Nu cred că va fi distanță foarte mare de puncte”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 17:41

Reclamă
Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului: Nu cred că va fi distanță foarte mare de puncte”

Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului

Cristian Săpunaru / captura Antena Sport

Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului. Căpitanul celor de la Rapid a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană în Liga 1, care se anunță una foarte strânsă în noul sezon competițional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre deosebire de sezonul trecut, formația de sub podul Grant s-a întărit mult mai bine în această perioadă de mercato. Astfel, fanii giuleștenilor au șanse reale că se vor bate la câștigarea campionatului până în ultima etapă.

Cristi Săpunaru a dezvăluit care sunt echipele favorite la câștigarea titlului. Fotbalistul crede în șansele Rapidului

Fotbalistul legitimat la Rapid este de părere că principalele favorite la câștigarea campionatului sunt FCSB și CFR Cluj. Totuși, acesta a menționat și alte formații care, în opinia lui, joacă un fotbal frumos. Este vorba despre Universitatea Craiova, Sepsi și Voluntari. De asemenea, Săpunaru a vorbit și despre obiectivele echipei sale în noul sezon din Liga 1 și a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii echipei din Giulești.

„Prea devreme să spun cine va câștiga titlul. FCSB-ul e pe primul loc, are 3 din 3. CFR-ul a jucat frumos, dar… Craiova e și ea acolo. Craiova, Sepsi iară. Anul ăsta se vor bate mult mai multe echipe ca anul trecut pentru playoff. Voluntariul arată bine. Meci greu etapa viitoare la Voluntari. Anul trecut dacă eram puțin mai inteligenți și mai atenți puteam termina în primele 3 ușor.

Dar, s-a văzut presiunea pentru mulți care nu mai intraseră în play-off. Rapid e un club greu și trebuie să le dai și suporterilor înapoi ce îți oferă meci de meci. N-a fost un echilibru. Ba eram jos, ba eram sus. Cine intră în play-off se bate la campionat. Nu cred că va fi distanță foarte mare de puncte. Locurile 1-3, obiectivul, plus câștigarea Cupei. Anul trecut am făcut o eroare la meciul cu U Cluj, dacă câștigam atunci eram calificați”, a spus căpitanul echipei pregătite de Cristiano Bergodi, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Până în momentul de față, Rapid a obținut 3 rezultate pozitive de la debutul noului sezon din Liga 1. Aceștia au reușit să obțină 5 puncte în 3 partide jucate. A fost 0-0 cu Sepsi, 3-0 cu U Cluj și 2-2 cu Botoșani. Momentan, după a 3-a etapă a campionatului, echipa pregătită de Cristiano Bergodi se află pe poziția a 7-a.

Pentru giuleșteni, următoarea partidă va fi împotriva celor de la FC Voluntari, care se află cu o poziție mai sus în clasament, pe locul al 6-lea, cu 6 puncte. În cazul în care „feroviarii” vor obține o victorie în această partidă vor urca pe o poziție ce perimte accesul în play-off. Meciul va avea loc pe data de 7 august și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid!

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid. Giuleştenii l-au luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, cu opţiune de cumpărare definitivă. Jucătorul a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

Reclamă

„Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și