Închide meniul

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid: „Suporterii îl vor iubi din primul minut dacă face asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 17:33

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid: „Suporterii îl vor iubi din primul minut dacă face asta!

Cristi Săpunaru îl aşteaptă pe Iulian Cristea la Rapid

Captură AntenaSport

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid. Căpitanul Rapidului îl aşteaptă la Rapid şi pe fostul jucător de la FCSB, Iulian Cristea. Săpunaru crede că suporterii Rapidului îl vor iubi dacă va da totul pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a vorbit înainte de FCSB – Rapid, ultimul derby al sezonului în Liga 1. Săpunaru a spus că singurul lucru pe care îl interesează este ca echipa sa să câştige.

FCSB a ratat şansa de a juca cu titlul pe masă în derby-ul cu Rapid, după ce a pierdut cu Farul, iar echipa lui Hagi a câştigat campionatul.

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

„De ce nu? Au mai fost jucători care au mai fost la rivale şi au dat randament mai bun decât acolo. Dacă îşi face treaba pentru Rapid suporterii în vor iubi din primul minut”, a mai spus Săpunaru.

FCSB a ratat şansa de a juca cu titlul pe masă în derby-ul cu Rapid, după ce a pierdut cu Farul, iar echipa lui Hagi a câştigat campionatul. Chiar dacă nu mai are miză, Săpunaru e convins că se va juca tare în FCSB – Rapid.

Reclamă

Un meci care nu mai contează atât de mult în clasament, dar un meci care contează pentru suporteri. Îl aşteptăm cu nerăbdare. Cine crede că va fi un amical, se înşeală amarnic. E un derby. Noi sperăm să fim cât mai mulţi şi la final să fie ai noştri fericiţi. Noi trecem printr-o pasă extraordinară. Avem 6 victorii la rând şi o vrem şi pe a 7-a (n.r. – este ironic).

Nu mă interesează că au pierdut campionatul şi cum se simt ei. Mă interesează doar ce facem noi. Ne-am îndeplinit un obiectiv şi am ratat un alt obiectiv. Nu ştiu dacă ar salva finalul de campionat, ci ar face suporterii fericiţi.

Nu ştiu ce va fi la anul. Îmi pare rău că nu am putut să realizăm mai multe în sezonul ăsta. Asta mă doare pe mine, nu altceva. Iubesc fotbalul şi iubesc Rapidul. Mai simplu de atât nu se poate”, a spus Cristi Săpunaru, care a vorbit şi despre obiectivele din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Anul viitor obiectivul Rapidului va fi locurile 1-3. Nu mă întrebaţi pe mine ce buget va fi. Important e ce jucători vin.Rapid este o echipă grea. A demonstrat că este un jucător bun şi trebuie să îl ajutăm să iasă golgheter”, a mai spus Săpunaru.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid
  • Căpitanul Rapidului îl aşteaptă la Rapid pe Iulian Cristea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și